Beste klanten,

Velen die bestellen bij ons, kunnen binnen de 48 uur hun pakketten ontvangen. Dit zijn de gelukkigen. Als zelfstandig koerier bij Bpost kan ik enkel be-amen dat we met een gigantische achterstand staan van het verwerken der pakketten. Op dit schrijven, staan er ongeveer 60.000 pakketten die nog moeten verwerkt worden bij de depots, en dit is enkel nog maar bij Bpost. Wij vragen dan ook iedereen om geduld te hebben. Ik bekijk ondertussen andere mogelijkheden om jullie bestellingen toch zo snel mogelijk bij u thuis geleverd te krijgen, maar wat nu gebeurd is ongelooflijk.

Er is ook goed nieuws natuurlijk. Metwabe wordt deze week vervolledigt met wat ze nog in stock hadden. Niet alles kan en is terug aanwezig, daar de productie niet kan volgen bij de aanvragen van onze mede. En daar bedanken wij jullie natuurlijk heel erg voor. Daarom dat wij ook uitzien naar een grotere stockage ruimte waarbij wij dus kunnen uitbreiden voor de stock.

Het volgende die zal binnenkomen is terug mede uit Apisgamma. Onze dominikanski, maar ook natuurlijk kurpiowski. Er zullen ook nieuwe soorten in de shop komen.
Veel evenementen worden dit jaar geannuleerd en anderen worden verplaatst. Wij zullen jullie natuurlijk op de hoogte houden waar we nog kunnen staan en waar het wordt geannulleerd voor dit jaar.

September zal een drukkere maand worden, zoveel is zeker… ALS de maatregelen niet worden aangelengd natuurlijk.

Mag ik jullie allemaal nog eens bedanken om zoveel te bestellen bij Taranartos. Jullie steun en aankopen helpen ons leven en wij hoeven geen aanspraak te maken op de beloofde premies hiervoor. Dit willen wij ook niet doen, want het toont weliswaar aan hoe gezond dit bedrijf is!

Wat we wel reeds teweten zijn gekomen. Voor het yulebal zijn reeds tickets aan te kopen. U kan het vinden op facebook en is een prachtige harry potter- geinspireerde evenement waar wij terug dit jaar de mede kunnen leveren. De inschrijvingen zijn beperkt dus niet te lang twijfelen en ga zoeken naar dit evenement, koop uw tickets en maak er een geweldig feestje van!

Bij kruik en vuur groeten wij jullie,

Team Taranartos (maar ik vertrouw mijn collega’s maar voor anderhalve meter afstand en elk in hun kot!) 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top