Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze Visie

Hoe het begon

Bij Taranartos ligt onze visie diepgeworteld in geschiedenis, passie, positiviteit en de kracht van samenbrengen. Onze reis begint in de oeroude tijden, waarin mede niet enkel als een nectar van de goden werd beschouwd, maar tevens fungeerde als een symbool van samenhorigheid en gemeenschap.

Met Taranartos willen we een brug bouwen tussen vervlogen tijdperken en hedendaagse belevingen, en dit doen we door het verleden te eren en te verbinden met het heden. We nemen oude recepten, doordrenkt met de geheimen van ambachtelijke mede-bereiding, en verrijken ze met hedendaagse innovaties, wat resulteert in een creatie die niet enkel de smaakpapillen beroert, maar ook de ziel. Elke druppel van onze mede, geselecteerd op basis van smaak,  is doordrenkt met de verhalen van vervlogen eeuwen, een uitnodiging om je te verbinden met het verleden terwijl je het heden viert.

"Taranartos brengt mensen samen via een uniek product, met oog voor de natuur."

Kristof Denaghel

eigenaar taranartos

Bij Taranartos geloven we sterk in de kracht van positiviteit, en dit straalt door in elk aspect van ons werk. Onze mede gaat verder dan enkel een smaakervaring; het vertegenwoordigt een bron van vreugde, avontuur en ontdekking. Het opent de deur naar een wereld waarin mensen kunnen vertragen, genieten van de kleine momenten en de vreugde van gedeelde ervaringen vieren.

Of het nu gaat om een gezellig samenzijn, een feestelijke viering of een intiem moment van reflectie, onze mede is er om deze momenten van positiviteit te omarmen en te versterken.

In een wereld die soms gehaast en hectisch aanvoelt, herinnert Taranartos ons aan de waarde van vertraging en bewuste beleving. Elke fles Taranartos mede vertelt een verhaal dat teruggaat tot in de geschiedenis en zich uitstrekt tot in het heden, en het nodigt ons uit om deze verhalen te delen met elkaar. Het is een symbool van genot, verbinding en het koesteren van tijdloze tradities.

Daarom is onze samenwerking met mede-producenten van onschatbare waarde. Toen we begonnen, was onze zoektocht naar mede een reis die ons over landsgrenzen voerde, op zoek naar de essentie van deze historische drank. Het was een reis die ons leidde naar producenten die onze passie voor kwaliteit deelden. Deze gedeelde passie leidde tot nauwe samenwerkingen, waarbij we met trots Duitse mede zoals Metwabe en Poolse mede zoals Apis aanbieden, naast ons eigen geliefde merk mede.

Bij Taranartos blijven we gedreven door de wens om geschiedenis en moderne tijd samen te brengen, om positieve emoties te cultiveren en om een sfeer van vreugde, verwondering en gemeenschap te creëren. Ons werk gaat verder dan enkel mede; het omarmt de rijkdom van menselijke verbinding, de schoonheid van gedeelde momenten en de vreugde van bewust genieten. Laten we samen toosten op het verleden, het heden en de toekomst, en laten we de magie van Taranartos mede vieren, een symbool van positiviteit, geschiedenis en samenzijn.

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten