Taranartos - Mede webshop

Hoe het begon

Door een gezonde interesse in voeding en geschiedenis kwam Taranartos uit op het product Mede. Na gezocht te hebben in België vonden we weliswaar mede, maar we konden niet echt zeggen dat het ons kon verleiden. Daarom bleven we zoeken naar Mede in andere landen, tot we een producent vonden – waar we uiteindelijk ook een samenwerking mee opbouwden – wiens producten ons echt konden bekoren.

Na enkele jaren kregen wij zelf contact met medeproducenten en nubieden wij Duitse mede zoals Metwabe, alsook Poolse mede zoals Apis aan. Maar we zijn natuurlijk erg trots op ons eigen merk mede dat we aanbieden.

Passie

Taranartos brengt mensen in contact met een uniek voedingsmiddel, via evenementen, zowel  zelf georganiseerd als op aanvraag van andere organisaties.

Een stuk geschiedenis en milieubewustwording, waarbij we mikken op oude dranken en u de vrijheid laten in uw keuzes.

Gezond

In het midden van de 19de eeuw werd ontdekt dat deze drank ook bevorderlijk is voor het spijsverteringsstelsel via een natuuropaat. Zo groeide de belangstelling in de drank door de maatschappij. Daarom ook dat er verschillende gezondheidswinkels deze mede verdelen.

Een recent artikel van een onderzoek, gedaan door Zweedse wetenschappers toonde aan dat het zou kunnen helpen met antiobiotische resistentie. Olofsson en Vasquez hebben jaren de genezende kracht van honing bestudeerd en kwamen tot deze conclusie in 2014.

U kan het artikel hier lezen (Engelstalig).

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.