Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verzending van je bestelling

Verzending

Wij versturen je bestelling met Bpost of PostNL. We rekenen hiervoor een vast bedrag in de verpakkings- en verzendingskosten van € 12.50 aan voor nederland en € 10 in  België. 

 

In belgie kan je genieten van gratis verzenden  vanaf 85 euro.

 

Verpakking

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat wij je heerlijke flessen mede zeer goed verpakken. Dat doen we in speciale flesverzenddozen.

 

Mocht er toch breuk gebeuren onderweg, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en weiger het pakket als er schade aan de buitenkant zichtbaar is.

 

De schade zal worden terugbetaald door de vervoersmaatschappij, maar hiervoor zullen we nood hebben aan foto’s die zo precies mogelijk moeten worden gemaakt!

Levertijden

Wij versturen elke dinsdag en donderdag met onze verzendpartners. Dit om te helpen met onze CO2 uitstoot. Onze verzendpartner zal daarna trachten binnen 24 uur uw pakket afleveren op het door u opgegeven adres.


In deze kroniek kan je hier meer uitleg over vinden.


Bestellingen voor de horeca, en grotere bestellingen kunnen in overleg door ons zelf bezorgd worden. 

Neem hiervoor contact op met ons voor dat u de bestelling plaatst.

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten