Taranartos - Mede webshop

Verzending

Wij versturen je bestelling met DPD, Bpost of PostNL. We rekenen hiervoor een vast bedrag in de verpakkings- en verzendingskosten. Wat het kost kan je in onderstaand lijstje makkelijk nazien. Staat je land niet in onderstaande lijst? Neem even contact met ons op dan checken we voor je wat het gaat kosten om naar jou te versturen. 

Alle verzendingen van meer dan 6 flessen worden gratis gedaan.
België en Nederland € 12.50

Verpakking

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat wij je heerlijke flessen mede zeer goed verpakken. Dat doen we in speciale dozen die speciaal gemaakt zijn om wijn flessen te vervoeren. Mocht er toch een accidentje gebeuren onderweg, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en weiger het pakket als er schade aan de buitenkant zichtbaar is.

Levertijd

Wij versturen zo snel mogelijk meestal betekend dat, dat we je bestelde mede binnen 24 uur afleveren bij onze verzend partner. Onze verzendpartner zal daarna trachten binnen 24 uur uw pakket afleveren op het door u opgegeven adres.  Bestellingen voor de horeca, en grotere bestellingen kunnen in overleg door ons zelf bezorgd worden. Neem hiervoor contact op met ons voor dat u de bestelling plaatst.

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.