Mead and greet. Een concept van Taranartos, met een zalige tastingformule, waarbij je een 10tal medes kunt proeven gepaard met een hapje als smaakbreker, begint eindelijk een deftige vorm te krijgen. Ik kan er nog niet veel over zeggen, wel dat het gepaard gaat met gedichten en verhalen over mede.
Het is de bedoeling dat u ons kunt boeken voor een lezing van ons gamma, waarbij wij u een ervaring geven en documentatie. Waar jij en je vrienden echt kunnen zeggen: waw! Dit was de moeite waard.

We hebben reeds een paar jaar ge-experimenteerd met dit concept en besloten, na Comic Sans tasting om het een totaal nieuwe jasje te geven. Van zodra dit jasje helemaal klaar is, zal u hier en op sociale media kunnen lezen hoe het in zijn werk gaat.

Zoals u ook reeds kon zien hebben wij enkele nieuwe medes. Ik denk nu bijvoorbeeld aan onze goeiemorgen mede. Sommigen konden reeds proeven van een uitgebreider gamma via het laatste event, anderen zijn natuurlijk aan het afwachten wanneer ze die kunnen proeven. Op facebook zult u binnenkort onze events zien verschijnen en kan u aanduiden wanneer u zal komen om deze nieuwe soorten te proeven.

De nieuwe medes zullen hoofdzakelijk zijn van de firma METWABE. Vanaf April komen er dan terug nieuwe Grimfrost medes binnen alsook een vernieuwd gamma van Apis! Daar wij nog geen events hebben in MAART , zien wij dan ook af om deze eerder binnen te halen in Belgenland, totdat wij ze kunnen voorstellen op het event!

Ons huismerk Taranartos Mede is terug aangevuld met de klassieke medes, maar tevens heeft MERLIN een nieuw label gekregen. En wat voor 1! Prachtige tekening die iets meer realisme heeft dan het vorige! De smaak blijft hetzelfde, maar het label is helemaal anders. U zal deze kunnen bezien op de komende events.

Het eerstvolgende event zal komen in April, met de vikingmarkt te Geetbets, genaamd VIKINGSPIRIT! En dan zal het snel gaan!
Blijf ons volgen op de blogs, en op Facebook om te ontdekken waar we kunnen staan!

Bij vuur en kruik groeten we jullie,

Kristof en Kevain!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top