Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mead and Greet

Ervaring en ontdekking

Sedert 2017 doen wij reeds geregeld een mead and greet zowel voor onze partners maar ook in privé kringen.  

Een mead and greet houdt in dat je een achttal medes kunt proeven, samen met de uitleg over deze medes, maar ook met tal van historische weetjes, moderne gebruiken, welke categorie ze in passen, een kleine uitleg over het brouwen, de gebruiken uit de regionen, etc.

 

Er is meer!

Sedert 2023 starten wij ook met hypocras en clairet waarbij we een korte uitleg geven over deze historische dranken. Maar dat is nog niet alles. We hebben mead and greet opgesplitst in een aantal rubrieken zodat het wat gemakkelijker wordt om een selectie mede te proeven naar jullie smaak en goesting, maar ook omdat er zoveel te vertellen valt over alles.

 

Daar de opzoekingswerken naar mede blijft groeien waardoor een tweetal uren nog te weinig is om alles te vertellen over mede. Er valt zoveel te vertellen over mede dat je na 5 sessies nog niet alles weet, hoe kan het ook anders… zelfs voor Taranartos is het constant bijleren en nieuwe dingen ontdekken!


Mead and greet is dus meer dan alleen maar proeven en drinken. Het is een sociaal gebeuren, waarbij we informatie uitwisselen, praten over wat ons boeit, hoe we mede kunnen gebruiken, en delen dit met elkaar.  Het bouwt vriendschappen, je draagt mee aan de visie van Taranartos, en daarbij ben je mede-plichtig zodat jouw informatie ook gedeeld wordt met anderen, kortom, je bent ook een bij van de korf die naarstig meewerkt aan de goede keuzes van mede.

Wat is er allemaal mogelijk op een Mead & Greet.

De klant maakt een selectie in samenspraak met Taranartos, bevat altijd een klassieke mede, ideaal voor de horeca uitbaters die graag ook hun klanten laten meebepalen welke mede op de kaart zou kunnen komen!

Een algemene proeverij over mede met de focus op Belgische medes met
her en der een historische benadering en weetjes

een proeverij die wij organiseren met een aantal warme medes. Wij kiezen uit
het ganse aanbod een aantal medes die je kan opwarmen, zodat wij elk land die wij vertegenwoordigen toch een mooi aanbod kunnen geven. Vooral ook naar horecazaken gericht die graag met iets exclusiefs komen.

Welke hebben we nu allemaal? Deze proeverij legt de focus op fruitsmaken,
waarbij we een aantal fruitsmaken aanbieden. Dit kan zeer gevarieerd zijn.

Een workshop gegeven door onze partner Rocktailz waarbij je een aantal
cocktails maakt voor jou in de zaak of gewoon om een indruk na te laten op je gasten! Ideaal voor horeca uitbaters maar ook voor home parties! (prijs wordt besproken)

Meer weten over de Mead & Greet ?

Wil je meer weten over onze Mead and Greet vul dan onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten