Vanuit de schaduwen treedt onze mede-sommelier. Hij hoorde van een plaats in een oude middeleeuwse stad. Een plaats waar helden kwamen. Een plaats die helden creeert, een plaats waar men basis kennis had van mede. De verhalen deden de ronde over deze magische plaats. Een verhaal die hem bijbleef is dat een held hier iets had opgezet, met het weinige die hij had! En daar gebruikte hij zijn superhelden krachten voor om een toegangsoord te creeren voor zij die zich ook thuis voelden in deze oude magische middeleeuwse stad. Er is dagelijks vertier en plezier, en een enkele keer gaat deze held op pad om anderen te helpen. Kevain kwam dit aan zijn oor, en ging hem bezoeken met het kostbaarste geschenk dat de natuur deze mensen kon geven…. Mede.

Zoals aangekondigd op onze website en op de Facebookpagina, organiseert Comic Sans in samenwerking met Taranartos een Mead en Greet party! Hierbij laten we jullie een aantal medes proeven die te verkrijgen zijn in ons aanbod, waarvan de meest populairste medes worden aangeboden in 2021 in deze plaats!
Zo komt in het gamma die wij aanbieden zeker al de volgende flessen aan bod.
Kastanjemede
Winterzauber
Citroenmede Metwabe
koffiemede
Caramel
johannisbeere
Scottish blood
Jarl’s Brew
hygge
Casanova

Verder kunnen we ook reeds aankondigen dat wij op Comic Con Brussel zullen staan. Een plaats waar de leukste superhelden, samen komen om eens een dagje hun cosplay uit te doeken te halen. Alle soorten sprookjes komen tot leven, door de bezoekers, of zijn het nu hun favoriete helden of artiesten, iedereen vindt het wel leuk om daar te komen. Het is de Carnaval voor GEEKS! Er is echter wel een aanpassing in ons beleid gekomen. Wij geven de flessen met iedereen mee, maar gesloten. Taranartos en de organisatie van Comic Con hebben overeengekomen wanneer we een fles verkopen, er een plastiek zak wordt gebruikt. Deze zullen wij toenieten en sluiten. Wij vragen dan ook aan onze klanten om de aangekochte goederen niet te consumeren op het evenement zelf.

Naast Comic Con hebben wij reeds 10 evenementen geboekt dit jaar, waar we later nog meer duidelijkheid over zullen brengen. We willen ook steeds hernieuwde mede aanbieden, en breiden wij wederom ons gamma verder uit.
Er zullen nog aangename verrassingen komen, bijzondere acties, kortom, constante beleving en verbetering van onze service naar jullie, onze klanten, toe.
Wij hebben weet dat er wat vertraging is gekomen met verzendingen, en bieden dan ook onze excuses hiervoor aan.

Van bij kruik en het maanlicht groeten wij jullie,

Kristof en Kevain

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top