Taranartos - Mede webshop

Licht komt terug!

De vuren branden, de verhalen worden verteld. Er wordt gezongen op de tonen van een bovenfluit, de drum slaat heerlijk mee het trage lied van de natuur. Schaduwen weerspiegelen de verhalen en het gestamp van de groep mensen hun voeten op aarde krijgen een eigen ritme. Uit de mist komt een man, zijn groene mantel verraad wie hij is. De groene jager komt uit het bos. Ergens ver weg klinkt het gehuil van een hond, zijn eeuwige metgezel.
Hij komt, en brengt ons licht, hij komt, en neemt mee onze zorgen. Hij komt, en brengt ons de hoop. Hoop dat het komend jaar ook weer goed zal zijn, hoop dat wanneer het moeilijke tijden voor ons zal zijn, ook hij hier is, om ons te tonen dat het allemaal ook voorbij zal gaan. Zijn schaduw speelt weer op, en op de laatste drumgeroffel, gepaard met het gestamp van onze voeten, zo keert hij terug.

De duistere dagen hebben hun dieptepunt bereikt, en ondertussen hebben velen van ons de terugkeer gevierd van het licht. Het nieuwe jaar is ingezet en wij wensen alle lezers, klanten, vrienden, en familie natuurlijk een prachtige jaar toe, waarbij we gezondheid en wijsheid als grootste geschenk willen meegeven met iedereen! December was een heel druk jaar, gevuld met grote acties (onze yule korting waar velen van jullie gretig gebruikt hebben) , zal ook in 2020 terugkeren! Maar dat niet alleen! We beginnen Januari met een actie op onze Staropolski mede uit Polen. Deze maand in promotie.

In dit bericht deel ik dan ook een recept met deze heerlijke Staropolski traditionele mede!

Droomvlucht.
100 ml staropolski mede
90 ml tonic
10 ml citroensap
ijsblokjes
schijfje citroen en muntblaadjesals decoratie

Blijf ons zeker volgen op Facebook en Instagram, zodat we jullie nog meer kunnen vertellen over mede, en onze acties. We delen zelfs graag recepten, of vernieuwen onze oude recepten.

Deze maand zetten we nog eens COMIC SANS in gent, in onze kijker.
We proberen een tasting op te zetten in dit gekende GEEK cafe, maar daarnaast vernieuwen we het aanbod in samenspraak met Jeroen!
U zal straks het BEERENWEINE gamma bij Taranartos niet meer vinden. Zoals velen reeds weten hebben wij ontdekt dat er teveel extracten worden gebruikt, waar wij niet voor staan, maar eerder naar kwalitatieve mede willen overgaan zoals METWABE ons garandeert, want dit is net ons streefdoel. Geen wonder dat METWABE natuurlijk zoveel beter smaakt! Het gekende gebakken appel van beerenweine, is er terug, maar deze keer met echte kaneel onder de naam Winterzauber en origineel van METWABE!
https://taranartos.be/product/winterzauber/

Verder werken we aan de website om vertaling te realiseren, alsook betere opmaak, duidelijkere informatie, en vooral eerlijke producten. Grimfrost, METWABE en APIS blijven onze medes die we dit jaar nog uitgebreider gaan maken. Wilt u deze ook als zelfstandige verdelen, mag u altijd contact met ons opnemen om over voorstellen te praten. Een kalender wordt aangemaakt waar u Kevain nog verder zal zien. Ook zal u mij, kristof, nog op een paar events zien. U zal het duidelijk merken op onze eventkalender. Zo hebben wij reeds 11 evenementen in Belgie en Nederland gekregen.

Het concept Mead and greet wordt uitgediept, waardoor u Kevain zal kunnen boeken op uw favoriete feestjes, met een waaier aan medes.
Onze eerste Mead and greet zal plaatsvinden in de Comic Sans, met medesommelier Kevain als uw gastheer.
Met zijn gekende superkrachten zal hij u zeker en vast wel een mede kunnen aanbieden die u zal bekoren. Wij doen hiervoor een kleine greep uit ons gamma, waarvan u misschien deze smaken nog niet kende. U bent alvast welkom , maar boek zeker via facebook op:
https://www.facebook.com/events/1220075494852908/

Bij het vuur en met een kruik groeten wij u,

Kristof en Kevain

Reageer:

Over Taranartos

Taranartos is de naam op het gebied van Mede, importeur en distributeur voor groot en klein handel. Gekend van evenementen levende geschiedenis, fantasy en comic cons. De eerste medespeciaalzaak in Belgie sedert 2013.

Meer berichten

Volg ons:

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.