Na het zien van alle helden in de Comic Sans, kwam onze mede-sommelier terug met de wildste verhalen over plaatselijke helden. Wij waren geïntrigeerd, en besloten om ons terug op te geven om de helden van toen en nu te aanschouwen op Comic Con Brussel. Heel blij mochten wij terug onze mede schenken aan mensen van vroeger en nu, en we zien dan ook uit terug met nieuwe mede te staan

Over comic Con Brussel. Met de vereniging hebben wij besloten om alle flessen te verkopen in plastic tassen, en deze af te sluiten. Door het overmatige gebruik van onze goederen tijdens het evenement, is dit niet rendabel voor Comic Con. Dit is een afspraak waarbij wij samen toezien om deze na te leven, want net zoals jullie willen wij graag blijven komen naar Comic Con, maar daarvoor moet Comic Con natuurlijk actief kunnen blijven groeien.
Wij gaan dan ook graag deze samenwerking aan, want dit is toch wel voor velen een leuk event, waarbij wij kunnen blijven staan met onze goederen, en die voor velen onder jullie reeds een vast begrip is, om hier hun voorraad mede te kunnen inslaan.

In februari stellen wij ook onze nieuwe fles voor de Casanova! Deze fles van onze producent METWABE heeft een eigen leven gekregen daar er toevoeging is van AMARETTO.
Deze mede heeft de naam gekregen van de befaamde Giacomo Casanova, en wij willen deze dan ook graag voorstellen als onze valentijnsmede! Deze ramzalige man, die geboren werd op 2 april, heeft de befaamde naam in de geschiedenis geslingerd, als vrouwenversierder. Wij zijn dan ook overtuigd dat deze mede iets speciaal zal zijn waarbij uw vriendin, verloofde of vrouw een mooie romantische avond tegemoet kan gaan.

De mede van de maand zal deze maand gaan op ons Wikingerblut! Vanaf heden kan je deze bestellen met een 10% korting op onze website! Zalige kersenmede van het ons huismerk, die toch al reeds enkele jaren populair is. En tevens gekend van Wacken! Bestel ze tijdig nu de voorraad nog strekt!

Verdere events in de toekomst worden nog meegedeeld, maar zoals elk jaar groeien wij, en proberen dan ook om onze webshop mee te laten groeien, zodat het voor jullie nog mooier, leuker, gemakkelijker en vooral eerlijk zal verlopen. U zal op Comic Con reeds kennis maken met enkele nieuwe medes van de firma METWABE waarvan u met zekerheid kunt zeggen dat u ze mag proeven.
Ook warme mede zal terug van de partij zijn!

Bij kruik en het vuur groeten wij u,

Kristof, Kurt en kevain!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top