Zoals we allemaal lezen in het nieuws, staat ook Taranartos erop toe dat jullie allemaal waken over jullie gezondheid.
Afstand houden, handen wassen, etc, heel belangrijk. Vooral niet niezen en hoesten in richting van de mensen. Hamsteren hoeft niet, en mondmaskers enkel dragen in winkels, niet op straat. Dit gezegd zijnde, hebben wij een actie opgezet op onze site, zijnde COVID19.
Zoals meesten van jullie weten is Taranartos een kleine zelfstandig, die helemaal niet graag om de grote winst zit te jagen, in tegenstelling tot andere bedrijven. In tegendeel, wij wensen de koopkracht die een terugslag zal krijgen door het virus, te stimuleren en geven iedereen een kortingcode toe. U dient natuurlijk wel deze zelf in te voeren en dus is de code COVID19. Dit loopt nu tot 3 april en kan mogelijks verlengd worden naarmate de richtlijnen van onze coronaregering.

Daarnaast was er een evenement gepland op paasweekend, genaamd Viking spirit, te Geetbets.

Gisteren hebben wij vernomen dat deze werd verplaatst naar September. We zullen zeker alles doen om aanwezig te zijn op dit event, en wensen de organisatie hiervan ook veel kracht en moed toe, want deze beslissing is over nagedacht. Daarnaast hebben wij veel oudere re-enactors, die ook in de risicopatienten bestand zijn opgeslaan. Wij wensen ze allemaal sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Een andere kleine zelfstandige in mede, in dezelfde streek van Taranartos is ondertussen met onderhandelingen gekomen. Wij hebben een bod gedaan tot samenwerken en hopen zo ook hem een hart onder de riem te steken. Verdere info zal ook hierover volgen van zodra beide partijen eens aan de tafel kan zitten.

Wij hopen met deze korte berichtgeving dat we mensen kunnen bereiken, en vooral ook begrip op meer bestellingen voor Taranartos. U begrijpt natuurlijk dat wij moeten overleven in deze moeilijke wereld van mede, maar niet getreurd, wij zullen blijven bestaan. Worden de evenementen geannulleerd, dan nog zullen wij ze opvolgen en zoveel mogelijk manieren zoeken om toch onze nieuwe en lekkere medes bij de klanten te brengen. Daarom dat de MEAD en GREET op een einde komt, waarop wij het nu nog in de praktijk moeten testen. Dit zal natuurlijk NA de quarantaine zijn, want we willen de richtlijnen zeker opvolgen!

Voor onze professionele klanten is het nog lastiger. Horeca’s die sluiten, of zelfs hun opening niet konden vieren door dit virus, is een echte ramp! Van zodra wij kunnen gaan wij hier ook steun uittrekken. Comic Sans en jeugdhuis Asgaard staan ons hoog in het vaandel, en wij gaan dan ook met alle partijen samenzitten en zien waar en hoe wij hen kunnen steunen indien nodig. Wees verzekerd, Taranartos komt terug.

Bij vuur en kruik (en in afzondering!) groeten wij jullie,

Kristof en Kevain

1 thought on “covid19 en Taranartos”

  1. herbert de wever

    Hey Kristof en Angelique,
    hoe noemen die bierkes die ik bij jullie in nieuwpoort geproeft heb .
    Ik wil er bestellen maarik vind ze nie terug .
    GRTS Herby en martine

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top