Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

Red coat

Uitverkocht

19.99

De red Coat, een mede gebrouwen door Metwabe, is een fantastische smaakpallet van rode bessen, honing en een droge gin! De fles van 0.75l met een alcoholvolume van 12.5% heeft een unieke concept achter de rug. De naam Red Coat was niet altijd even vriendelijk gebruikt, maar was de term die men gaf aan de Engelse troepen door hun rode kleur. Daar Gin een gekende drank was in Engeland, samen met mede, kwam Andreas op deze naam uit. Het is een semi zoete smaak die echt wel bepalend is voor deze fles. De scharlaken rode kleur , bekomen door de wilde rode bessen, is een must have voor elke fan van rode vruchten. Deze vruchtenmede , die een mede mix is , is een ware aanrader voor fans van Gin en van Mede! De wilde rode bessen zouden zelfs een hint van jeneverbessen geven aan de smaak! We raden dan ook aan deze mede te drinken in een ijskoud glas op een warme zomeravond! Ingredienten:
  • Gefermenteerde honing (mede)
  • wilde rode bessen
  • Dry gin
Specificaties:
  • inhoud  0.75l
  • alcohol 12.5%
Bewaaradvies van Taranartos. 5 jaar ongeopend, tot 2 weken in koele donkere ruimte geopend.      
Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten