Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

trojniak apis

Uitverkocht

14.99

Apis, een heerlijke trojniak mede uit Polen. Trojniak slaat op de verhouding van honing en water wat 1 op 2 is. Hierbij wordt de gefermenteerde honing nog gerijpt voor minstens een jaar. Apis fles heeft een heerlijke frisse smaak door de toevoeging van lijsterbessen, verrijkt met mineralen en micro elementen. Wij klasseren hem dan ook onder vruchtenmedes of melomels. Ze bevat een inhoud van 0.75l en heeft een mooie alcoholpercentage die verwacht wordt van een trojniak , zijnde 13%. De smaak is niet te zoet, en ook niet te droog, maar heeft een balans gevonden die goed is voor Poolse medes. Mede uit polen heeft een eigen traditie, daar zij altijd hebben mede blijven brouwen, gedurende de eeuwen heen. Met andere woorden, een mede van Apis is een mede waarmee je weinig verkeerd kunt zijn! Ingredienten:
  • Gefermenteerde honing
  • lijsterbessap
  specificaties:
  • Inhoud 0.75l
  • alcohol 13%
  • kurkdrop
Bewaaradvies van Taranartos. 5 jaar ongeopend, tot 2 weken in koele donkere ruimte geopend.  
Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten