Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

TMC

TMC staat voor Traveling Mead company. Kristof heeft deze naam in leven geroepen nadat er verschillende partners mede willen verkopen op  evenementen.

 

The traveling Mead company geeft een leven weer op een kampement, aangevuld met het verkopen van mede. Het is een samenwerking tussen verschillende bedrijven en Taranartos.

 

Heb jij ook interesse om deel uit te maken van TMC met je bedrijf of als zelfstandige, stuur dan een email naar info@taranartos.be

Kristof Denaghel

Mede sommelier, Mede Blander, oprichter en bestuurder van Taranartos

Kristof is naast de eigenaar van Taranartos het creatieve brein achter TMC, de creatieve geest van Kristof staat nooit stil. Elke week ontdekt hij iets nieuws, proeft hij een nieuwe mede, zijn visuele creativiteit is nooit ver weg. Omdat beleving voor Kristof van top belang is, werkt hij alles uit om een zo’n aangenaam mogelijk kader te creëren voor de bezoekers en klanten om hun beleving te optimaliseren. Naast het verzorgen van deze ervaringen, is hij ook bezig met recepten te ontwikkelen voor het brouwen van mede.

 

 

 

Ondertussen is, in samenwerking met het Hof Der Deugden uit Wachtebeke, een eerste lijn mede klaar om in het gamma te zetten.

Kevain Vermeulen

Medeblander, en rechterhandop evenementen.

Kevain heeft er zijn trademark van gemaakt om een zo correct mogelijke voorstelling te geven van met name de 10de eeuw.  Kevain is, naast de verkoper van dienst, ook koerier voor de zaak zodat de bestelling tijdig geleverd worden aan onze B2B klanten. Kevain is dan ook de uitvoerende kracht van TMC en heeft vlotte ideeën om het kampement nog beter en comfortabeler te realiseren. 

Daarnaast is hij ook een medeblander die graag experimenteert met mede en kruiden. Naast de legendarische kennis van onze mede is Kevain ook de vertegenwoordiger van spicy meads en hoe pikant het wel kan en mag zijn.

 

In 2023 heeft Kevain besloten Belgié the verlaten en zijn eigen weg als brouwer in te slaan. Wij wensen hem dan ook veel succes met zijn mede, en zullen graag in de toekomst zijn mede populair maken in Belgie.

Alesanos

Nico en Valérie, mede-sommelier

Deze vrienden zijn al jarenlang bevriend met Kristof en hun liefde voor Mede is legendarisch. Kristof had hen in 2022 gevraagd als extra hulp om alle aanvragen te verwerken. Daarnaast hebben beiden hebben reeds tal van ideeën uitgewerkt in hun eigen zaak, ideeën die overeenkomen met de denk en leefwijze van Kristof.

Nico experimenteert graag mede in de keuken, Valerié maakt en drinkt graag een nieuwe cocktail. Zie je ze samen, dan is hun dochter ook mee. Het guitige meisje beleeft dan ook tal van avonturen met Alesanos, het bedrijf dat Taranartos vertegenwoordigd op tal van re-enacting en Larp evenementen.

Rocktailz

Jorijn & Bjorn, Mede-sommeliers

Het bedrijf Rocktailz, met name Jorijn en Bjorn, medesommeliers, je bent ze nog niet heel vaak op evenementen tegen gekomen. Echter weten ze heel goed wat mede reeds is, meer nog, Bjorn heeft het eerste bedrijf in België die cocktails maakt met mede en er ook mee experimenteert. Bjorn en zijn vrouw werken nauw met Taranartos samen om nieuwe concepten, recepten en ideeën uit te werken, Zo kwamen er al tal van nieuwe eigen cocktails ontwikkeld. Rocktailz, zal samen met de verkoop van mede ook te vinden zijn op evenementen waar TMC aanwezig is. Rocktailz organiseert regelmatig workshops en tastings die in het teken van Mede staan.

Kurt Margodt

handyman

Kurt, is de rechterhand van Kristof met name voor de praktische kant van zaken. Tent bouwen? Kurt kan het. BBQ klaarmaken? Kurt doet het. Poolse mede vertegenwoordigen van Apis? We noemen hem niet voor niks ook wel kurtofski, want hij weet ondertussen heel goed het verschil tussen al deze heerlijke medes. Kurt is eigenlijk een handige harrie die de tenten onderhoudt, en vooral ons houtwerk. Naast het verkopen van mede samen met Kristof, werkt hij graag aan de nieuwe uitvoering van een volgend project. Kurt is dan ook een belangrijke schakel in het verhaal van TMC.

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten