Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

podczaszy

Uitverkocht

14.99

podczaszy is een unieke mede verkregen met honingkruid.  podczaszy werd gebrouwen op een manier genaamd Trojniak wat dus betekent met 1 deel honing en 2 delen water, gerijpt voor 2 jaar. Er werd kers opgelegd en een selectie kruiden om de aroma en smaken tot een harmonieus geheel te brengen. Dit recept werd vernieuwd in 2020 door Apis om de smaken nog voller te brengen. Ze komt in een glazen fles van 0.75l en bevat 13% alcohol. Drinkt heerlijk weg als een dessertwijn, maar kan best ook worden geserveerd bij een kaasplank. Door honingkruid toe te voegen kan je deze vikingbloed ook plaatsen onder kruidenmede, maar we opteren toch om het bij vruchtenmede of melomel te zetten. Ingredienten:
  • gefermenteerde boekweithoning
  • kers
  • honingkruid
Specificaties:
  • Inhoud 0.75l
  • Alcohol 13%
  • Met kurksluiter
  Bewaaradvies van Taranartos. 5 jaar ongeopend, tot 2 weken in koele donkere ruimte geopend.      
Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten