Taranartos - Mede webshop

Kortrijk – The crafty potions

Via onze medewerker Nele, kwam ik in contact met The crafty potions. The crafty potions zou een fantasy lounge bar thema café zijn, en het bezoeken wel eens waard zijn. Terwijl ik bestellingen aan doen was stuurde ik Kevain om al eens een kijk je nemen. Hij was vol lof en nog geen week later mocht ik al langsgaan om te praten over het leveren van mede.

Buurman Kurt en ik in de auto, rijdend naar Kortrijk, waar deze pub gelegen is. Kleine ommetoer door de GPS, maar we kwamen uit op de Potterijstraat 14. Een duidelijke banner toonde ons direct waar the crafty potions is. Toen wij binnenkwamen hadden we direct een WAUW effect. This is it! Kevain stond ons reeds op te wachten en was laaiend enthusiast. Na het uitladen van onze kersenmede, je weet wel, vikingbloed die je ook altijd HIER kunt bestellen, werden we nog eens warm onthaald door de uitbater Jef.

Na een diep gesprek, nagevolgd op facebook, besloten wij van Taranartos om hier eens over te schrijven. Een blog over mede die niet over mede gaat, maar een pub! We mochten cocktails proeven, boden onze jadwiga’s droom aan om te maken (weliswaar met klassieke mede, maar we weten allemaal wel dat een dwojniak of poltorak zich hiervoor aandient!) en gingen zo dieper in de ervaring van the crafty potions. Je krijgt er mocktails en cocktails in mooie potjes geserveerd. Je kan er de schatkist bestellen, of andere dranken die je ook zo in een pub zal vinden. Maar wat hier nog speciaal is, zijn de bordspellen en roleplaying games die je hier kunt aanschaffen! Je loopt dus niet alleen een bar binnen, maar ook een winkel gedeelte! En ze hebben army painter!! Dus bij mij zowiezo al een winning streak! Toen we eens wat cock- en mocktails hadden geproefd, kregen we nog een rondleiding in het spelgedeelte. Die is letterlijk onder de bar gelegen. Twee speeltafels, klaar voor fantasy of Sci-FI games, talloze tafels en stoelen voor andere games, een ware screenmuur om met je nintendo te komen, aan te schakelen en op een bioscoopgevoel te gamen, sfeerlichten, die je zelf kon bepalen, kortom, een gamers droom!

In de toekomst zullen er ook evenementen worden georganiseerd, ware duistere gothic, fijne fantasy, cosplay en zeker en vast ook een mead and greet!

Wij zijn dan ook heel trots dat wij, samen met Jef, hier een samenwerking kunnen opzetten. Natuurlijk zou het leuk zijn mochten we vele van onze West Vlaamse klanten hier eens te kunnen ontmoeten en wie weet waar het ons allemaal zal brengen. Persoonlijk hoop ik toch wat dichter bij elkaar want de Geek community en Game community kunnen een plaats als de Crafty Potions wel gebruiken. Aarzel dus niet en bezoek deze bar zeker op in de Potterijstraat 14, te kortrijk, die zich achter het station bevindt!

Bij glas en vuur groeten wij jullie,

Team Taranartos!

Reageer:

Over Taranartos

Taranartos is de naam op het gebied van Mede, importeur en distributeur voor groot en klein handel. Gekend van evenementen levende geschiedenis, fantasy en comic cons. De eerste medespeciaalzaak in Belgie sedert 2013.

Meer berichten

Volg ons:

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.