Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De eerste vrijdag van juli staat bekend als Comic Sans dag. Niet toevallig is dan ook de Comic Sans, gelegen in klein turkije nummer 8 te Gent, opengegaan. Comic Sans is reeds enkele jaren klant van Taranartos. Wanneer je de zaak wilt betreden, wordt je al begroet door tal van superhelden die geschilderd zijn op de muren.

In de Comic Sans kan je spellen spelen, zoals tafelvoetbal, maar nog specialer zijn de consoles in de multiplayer room en de talrijke pinball kasten. De uitbater Jeroen heeft zich als eerste in Belgie weten te plaatsen op de kaart van thema-gerichte Geek cafe’s. En dat kan je zien. Elk jaar wordt er verandering aangebracht, zijnde uitbreiding van de games, maar ook het decor in het interieur. Hij maakt zich ook sterk door op de Cons aanwezig te zijn, met acteurs en tekenaars van het Comic gebeuren, die je kan bewonderen aan de muur. Wanneer je plaatsneemt aan één van de tafels zal je al direct zien dat deze over superhelden gaat. Een streling voor het oog om te zitten bij je favoriete superheld toch? De muziek die speelt in de bar is er één van de hardere soort, niet verwonderlijk dat je ook nog bekend publiek kunt tegenkomen in deze bar, zoals de spelers van Prima Nocta of de organisatie van de Comic Cons.

Een uitgebreide gamma mede van Taranatos kan je ondertussen terug vinden in Gent, gaande van de paddy’s shamrock , klassieke mede, de levensdrank met appel en kers, alsook de Kurpiowski mede van ons merk Apis en nog een paar anderen. Maar de samenwerking met Jeroen gaat een stuk verder. Zo organiseerden we samen een Mead and Greet (uiteindelijk werd de Mede kaart zo voor een stuk bepaald). Er staat natuurlijk niet alleen mede op de kaart, maar ook cocktails , tot zelfs een eigen harry potter butterbeer creatie! Wil je hierbij ook een hapje eten, dan is er een mogelijkheid tot een kleine snack.

Het feit dat Jeroen niet belust is op winstbejag is echt te voelen. Hij behoudt zich een basisloon en besteedt verdere winst uit naar thema evenementen die hij organiseert vanuit het Comic Sans gebeuren. op deze manier kon hij in 2019 de Harry Potter fans bekoren door een heel stuk decoratie uit te werken die je vast gaat herkennen uit de film De orde van de Feniks. Alles tot in de puntjes verzorgt inclusief de oorkondes aan de muur.

Samen met jeugdhuis de Asgaard werd vervolgens het Yuleball georganiseerd wat in 2019 een groot succes was. Hieronder een sfeerimpressie van het eerste Yulefeest.

Het is dan ook nodeloos te zeggen dat Jeroen Baert, met zijn Comic Sans, een inspiratie was voor vele andere themacafe’s. In België beginnen er stilaan meer en meer thema cafés te komen, wat wij van Taranartos natuurlijk alleen maar toejuichen.

Ons team heeft dan zelf ook al wat inspiratie opgedaan door Jeroen zijn uniek concept, inspiratie die wij kunnen gebruiken in ondersteuning naar andere thema cafe’s. Want naast het verkopen van mede, helpt ons team anderen ook graag vooruit om hun dromen na te jagen. Kevain en Nele zijn daar de geschikte personen voor die er niet voor terugdeinzen om lange afstanden te maken om een goed gesprek te voeren. Van daaruit komen wij dan uit met teammeetings, waar alles wordt besproken en terug wordt gekoppeld. En ja… dank zij de Comic Sans is dit idee ontstaan! Want ook Jeroen draait zijn hand er niet voor om anderen te adviseren in hun doelstellingen. Wil je eens praten over wat wij als Taranatos voor je (thema) cafe of winkel kunnen doen stuur ons dan gerust een email en we nemen volledig vrijblijvend contact op om een afspraak te maken met één van onze mensen.

Recent Posts

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten