Taranartos - Mede webshop

ELFTOPIA

Kasteel ooidonk dat is elk jaar het terrein waar menig fantasy liefhebber naar uit kijkt. Een utopie waar elven, trollen, druiden, orcs, tijdreizigers, vikings, gnomes en tovenaars elkaar treffen. Elftopia is het het festival van fantasy en dromen, en dat bij het mooiste kasteel in de benelux, vlakbij de stad Gent.

Elftopia staat bol van de activiteiten, van de bodypaint factory die opnieuw aanwezig zijn,  tot zwaardvecht masterclasses, maar ook de bloemennimf van la reine du jardin, elftopia heeft voor ieder wat wils. Natuurlijk is Taranartos ook aanwezig. Je vindt ons op de ancient Market op het terrein vlakbij de in en uitgang van het terrein

Wij nemen onze eigen tent mee, en natuurlijk is kevain onze mede meester is die dag uw gids. Tijdens elftopia zal onze mede ook verkrijgbaar zijn aan de bar, elftopia serveert de Kastanje, kers en hennepmede van Taranartos. Elftopia is iniddels aan de vijfde editie toe.  Kom jij ons ook een bezoekje brengen. Wij hebben alvast voor alle kopers een kadootje bij !

Reageer:

Over Taranartos

Taranartos is de naam op het gebied van Mede, importeur en distributeur voor groot en klein handel. Gekend van evenementen levende geschiedenis, fantasy en comic cons. De eerste medespeciaalzaak in Belgie sedert 2013.

Meer berichten

Volg ons:

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.