Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

jere, sloveense medebrouwer

Jere, Sloveense mede

Sedert 2021 hebben wij een samenwerking gemaakt met Sloveense brouwer en imkerbedrijf Jere.

Jere is reeds een aantal jaren actief In Slovenië.
Slovenië ligt in het hart van Europa. Een klein land met een ongelooflijke diversiteit van landschappen, natuur en een hoge kwaliteit van water. Dit kan je allemaal smaken in de honing die zij oogsten, maar hoofdzakelijk via ons, in hun mede.

Naar het schijnt was Slovenië zelfs het land waar het houden van bijen is ontstaan. 

Wanneer je mede van Jere koopt, kan je erop prat gaan dat de winst terug vloeit naar de bijenfamilies die ze houden, maar ze ondersteunen ook verschillende projecten die de natuur bevorderen. Jere heeft de prioriteit om kwaliteit van hun mede , liefde voor de natuur en de gezondheid van hun bijen op eerste plaats te zetten. Dit kan je smaken in al hun honingproducten. Ze brouwen dan ook op een unieke manier waarbij ze historische recepten en de kracht van de natuur combineren met moderne wijnbrouwers technieken.

Wat wij helaas nog niet aanbieden, wegens de goedkeuring van de overheid maar wel uniek is in mede brouwen is het feit dat ze een sprankelende mede aanbieden. Jere had in 2018 hiermee reeds een gouden medaille gewonnen op de New York finger lakes internationale wijn competitie.  Diezelfde soort hebben ze in 2019 geschonken aan de paus Franciscus.

Een jaar later heeft hun kastanjemede de gouden medaille gewonnen en in 2020 was hun droge mede de prijswinnaar bij de Meadmadness cup. Het dient dus niet gezegd te zijn, dat wij trots zijn op deze samenwerking met hun bedrijf. Wij bieden jere droge mede, kastanje mede en half zoete mede aan. Drie soorten die wij kunnen invoeren in Belgie.

Naast het gebruik van mede, zal je ook geregeld informatie vinden om Jere mede te gebruiken in cocktails en gerechten. Jere en Taranartos gaan namelijk prat erop dat Foodpairing en mede heel belangrijk is! Naast onze gebruikelijke verkoop via webshop of winkels in Vlaanderen en Nederland, bieden wij Jere producten ook aan via Business to business.

Recent Posts

Recent Posts

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten