Na een overweldigend succes van Herbeleef de Middeleeuwen in Maldegem/Middelburg zijn we aan het uitzien naar het volgend evenement te Berlare (lier), ons gekend quondam! Dit is ons vierde jaar dat wij een mooi ridderspectakel in het Hooghuys mogen meemaken.

Natuurlijk niet bij de deur voor sommigen, maar zeker de moeite waard om eens te komen. Er is zelfs een ware beul aanwezig die stouterikken afstraft door zich te ontdoen van het hoofd of van een hand. Er zullen roofvogels zijn met een show, en volop eten en drinken. Heerlijke gedroogde worsten van Olivier, mooi handwerk gemaakte lepels uit hout of zelfs kledij. Of zoek je gewoon animatie van de troubadour Lucas Florent? Misschien zelfs het muizenpaleis aanschouwen van de muizenkoning of gewoon een lekker goed uitgebreid steekspel?

Al dit is mogelijk is mogelijk op Quondam!

Kom zeker af en proef dan onze heerlijke honingwijnen, maar naast ons, is er nog een andere verkoper met tjechische mede, een geduchte conculega van onze Poolse mede! Je kan er er genieten van mede wedstrijden of hypocras wedstrijden, door je eigen dranken in te dienen en meedingen naar een prijs.

We zullen zoals elk jaar daar aanwezig zijn, met het gezin, en tonen hoe een handelaar kon leven in die harde tijden.

Daarom zullen we jullie ook van harte welkom heten op onze Quondam.

is quondam niet haalbaar? Isotopia in Izegem is onze volgend evenement! Daar zal onze vikingvriend Kevain staan met zijn eigen tent!

En voor de cocktail wedstrijd zal daar de prijs worden uitgereikt aan de winnende cocktail!

Deze kon je terugvinden op facebook vanaf begin april, dus het is nog niet te laat om mee te dingen naar een prachtige recept en zo gratis een fles mede te winnen!De wedstrijd verloopt op 15 mei en van daaruit wordt de winnaar bekendgemaakt!

We zien dan ook echt uit om jullie weer te verwelkomen op Quondam

 

Vanbij de tuin en kampvuur groeten wij jullie,

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top