Het is zover. Dit weekend komen wij uw dorst lessen met mogelijk tot mede en bieren.

 

Helaas… is onze frisdrank voor Elftopia voorzien, reeds op. Volgende editie hebben we er zeker terug bij! Elfentau moest er zijn, maar wegens de productie die niet kon volgen kunnen ze ons niet echt bevoorraden. Jammer! Werk die productie up!!! Wij van Taranartos, hebben al bewezen dat wij aardig wat flessen aan de man brengen, en we weten al van minstens 1 producent die is uitgebreid wegens JULLIE klanten, die ze lekker vinden en dus ook graag drinkt en koopt! Apis is gevoelig gestegen in de mede productie. Dat is natuurlijk niet van een leien dakje want sommigen moeten er echt 2 tot 4 jaar voor rijpen!

Wat kunnen we zeggen erover. Elftopia , de kevain wacht jullie op met zijn team om de mede te bevoorraden. Volledig in vikingstijl!

Dat allemaal tussen trollen en elfen, tovenaars en tijdsreizigers. En dat op de locatie van het Kasteel van Ooidonk!

www.elftopia.be

“Maar kristof, Angelique, …… wanneer zien we jullie nog eens?” horen we heel vaak.

Helaas, het weekend van Elftopia staan wij op horst met de ridderspelen. Daar kunnen jullie ons zeker nog eens bezoeken. Volgend jaar wordt voor ons een wat rustiger jaar als mede-handelaar, maar we gaan zeker maken dat kevain jullie allemaal kan zien. Daarom is het altijd om foto’s te hebben eh mensen. De beste foto’s gebruiken we dan ook op onze blogs en verhalen.

Horst, de ridderfeesten.

We hebben daar reeds 4 jaar een veste stek. Te midden van ridders ,jonkvrouwen en schildknapen, bieden wij u heerlijke mede aan.Maar waar ga je nu heen? In Horst is er vertier voor jong en oud. Zowel kinderen kunnen met de ouders aanwezig zijn en luisteren naar de prachtige verhalen van Fred Versonnen, of kunnen in de leer gaan als schildknaap. Er zijn toernooien voorzien met elks een leuk verhaal aan verbonden. Sommigen komen dan ook uit de wereld waar de mist heel dun is, en dringen onze gebieden binnen. Zouden ze ook op zoek gaan naar mede?

Dus, mochten die ridders ons toelaten, kan je ons dus lekker bezoeken op de Ridderfeesten van Horst en lekker genieten van onze producten.

 

Van bij het bos groeten wij jullie

 

Team Taranartos

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top