Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Klapojster mjod

Uitverkocht

24.99

Klapojster mjod is wel de meest gevraagde mede geweest van zodra mensen horen dat wij Dansk Mjod gingen invoeren. Deze mede, gebrouwen met honing en water is een samenvoegsel met een Deense Traditie. Michael heeft hierbij snaps toegevoegd samen met hoppe, wat toch een hoog alcoholpercentage heeft opgeleverd van 21.8%. De ceramische kruik bevat een inhoud van 0.70l. Het is sterker dan traditonele mede en heeft de nasmaak van snaps terwijl het toch de zoete smaak van mede behoud. Perfect wat zijn bedoeling was. Je kan de Klapojster mjod terugvinden onder kruidenmede daar hoppe in de ingredienten zit. Ingredienten:
  • Gefermenteerde honing
  • hoppe
  • snaps
Specificaties:
  • Inhoud 0.70l
  • Alcohol: 21.8%
Bewaaradvies van Taranartos: 5jaar ongeopend, tot 2 weken in koele donkere ruimte geopend.

Klapojster Mjod: De Hooggeprezen Mede met Een Scandinavisch Tintje

Stel je een wereld voor waar tradities, zoetheid en een vleugje alcohol samenkomen in een perfect gebalanceerde mede. Dat is precies wat Klapojster Mjod belichaamt. Een eerbetoon aan Deense tradities en een viering van unieke smaken, deze mede, gepresenteerd in een prachtige keramische kruik van 0.70 liter, heeft de harten van medeliefhebbers veroverd.

Een Vernieuwde Presentatie

De keramische fles waarin Klapojster Mjod wordt gepresenteerd, heeft onlangs een opvallende transformatie ondergaan. Hoewel de keramische uitstraling behouden blijft, is deze nu verfraaid met met de hand aangebrachte beschilderingen. Deze prachtige artistieke toevoegingen benadrukken de waarde en de schoonheid van deze mede, waardoor het niet alleen een drank is, maar ook een kunstwerk.

De Hoogst Gewaardeerde Keuze

Klapojster Mjod heeft snel de harten veroverd van medeliefhebbers over de hele wereld. Zodra het nieuws verspreidde dat Dansk Mjod dit juweeltje aan zijn assortiment zou toevoegen, werd het meteen de meest gevraagde mede. En terecht, want deze mede belichaamt de Deense traditie en weet de verwachtingen te overtreffen.

Een Samensmelting van Traditie en Vernieuwing

Het verhaal van Klapojster Mjod begint met het combineren van honing en water, een eeuwenoude traditie die de basis vormt voor deze uitzonderlijke mede. Maar wat deze mede echt bijzonder maakt, is de toevoeging van snaps, een sterke geestrijke drank die een aanzienlijk alcoholpercentage toevoegt aan het mengsel. Het resultaat? Een mede met een krachtig alcoholpercentage van 21.8%, waardoor het merkbaar sterker is dan de traditionele mede.

Maar laat je niet misleiden door het hoge alcoholgehalte; Klapojster Mjod behoudt nog steeds de zoete en betoverende smaak die mede zo geliefd maakt. De zoetheid van honing en de verkwikkende smaak van snaps smelten samen tot een harmonieus geheel dat de smaakpapillen betovert en zorgt voor een unieke mede-ervaring.

Klapojster Mjod en Kruidenmede

Hoewel het recept van Klapojster Mjod niet volgens de traditionele mede-route verloopt, wordt het nog steeds geclassificeerd als een kruidenmede. Dit komt door het toevoegen van hoppe als ingrediënt. De aanwezigheid van hoppe voegt een bitterheid toe die de zoetheid van de honing in evenwicht brengt en het een onderscheidende smaak geeft.

De kruidenmedecategorie omvat medes die een extra dimensie aan smaak toevoegen door het gebruik van verschillende kruiden en specerijen. Klapojster Mjod is een uitstekend voorbeeld van deze categorie, waarin de smaken van honing, snaps en hoppe samenkomen om een opwindende en complexe smaakbeleving te bieden.

De Smaakvolle Reis

Elke slok Klapojster Mjod is als een reis door de tijd en de smaken van Denemarken. Het rijke erfgoed van de Deense traditie, vermengd met een vleugje moderniteit, creëert een mede die zowel nostalgisch als eigentijds is.

Een Geschenk van de Scandinavische Cultuur

Klapojster Mjod is niet alleen een mede; het is een geschenk van de Scandinavische cultuur aan de wereld. Het brengt de warmte en de rijke geschiedenis van Denemarken tot leven in elke slok.

Een Kunstwerk in Een Fles

De prachtige keramische kruik waarin Klapojster Mjod wordt gepresenteerd, is niet alleen een bewaarplaats voor deze heerlijke mede, maar ook een kunstwerk op zich. De met de hand aangebrachte beschilderingen op de kruik versterken de waarde en de schoonheid ervan. Deze fles is een eerbetoon aan zowel de tradities als de kunst die Denemarken rijk is.

De Verwondering Gaat Verder

Klapojster Mjod blijft de harten van medeliefhebbers over de hele wereld veroveren. Het belichaamt de harmonie van traditie en vernieuwing, en het brengt de betovering van Denemarken in elke slok naar voren.

Laat je betoveren door Klapojster Mjod en ontdek de unieke smaken van Scandinavië. Het is een mede die traditie en vernieuwing samenbrengt en een onvergetelijke ervaring biedt voor iedereen die ervan geniet. Dus, proost op de magische smaak van Klapojster Mjod en de schatten van de Deense cultuur.

Alcoholvolume

21.8%

inhoud

0.75l

ingredienten

hoppe en schnapps

smaak

droog met nasmaak van de schnaps.

sluiting

kurk

sulfiet

ongekend

producent

Dansk mjod

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Klapojster mjod” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten