Dag mede liefhebbers,

 

De heksenfeesten in Nieuwpoort waren echt fauntastisch! Heel veel volk en heel veel liefhebbers van onze mede. Nu dit is afgewerkt, en het terug drie jaar zal duren voor we daar terug staan, kunnen we nu met een gerust hart zeggen dat het volgende evenement in Wervik doorgaat. Een volledige samenwerking met franse wervik en vlaamse wervik, waarbij we terug worden gebracht naar de geschiedenis.

Steven Vansteenkiste, en marc die we kennen van Celtic Night hebben hiervoor hun handen in elkaar geslagen en gezorgd dat er toch wat re-enactors hier zullen samenkomen. Dit is een eerste editie, dus we kijken echt uit naar deze nieuwe event!

Verder hebben we ongelabelde flessen mede. In beperkte oplage! Sommigen van jullie kennen de aardpeermede ondertussen, en enkelen van jullie kregen reeds onze zeer gelimiteerde mede met vlierbessen te pakken.

Dit jaar zijn ze dus terug in zeer beperkte oplage!

We blijven groeien en proberen dus jullie allemaal te bedienen met speciale mede’s, gevarieerde melomels , etc

En laat ons niet verleiden. Apis doet het nog steeds uitstekend dat we zelfs een uitbreiding van hun assortiment hebben gedaan. Volg onze website en Facebook om te zien wat er allemaal nieuw komt.

Maar met nieuwe dingen verdwijnen ook oude dingen. Alien brau heeft nog een 22 tal flessen en zal, na deze batch, niet meer in onze winkel te verkrijgen zijn. Het is echt te buitenaards en heeft maar een beperkt aantal liefhebbers.

Alleszins houden wij jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van onze mede.We staan al te popelen om volgend jaar een nieuw gamma beerenwein aan te raden… of wie weet… komt het misschien vroeger?

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top