Naar trouwe gewoonte vindt u hier elke 2 weken een blog terug waar ik iets schrijf waarvan ik denk dat het het benoemen waard is.

Taranartos

Vandaag wat meer nieuws over Taranartos en wat er allemaal te vinden is op deze website. Mede naar de mensen brengen, dat is onze missie. Alle tips om onze producten meer bekendheid te geven zijn daarom meer dan welkom, laat ons zeker een berichtje achter als u ideeën hebt.

We werken op dit moment naarstig door aan onze mobiele bar. Deze bar gaan we kunnen inzetten op evenementen of zelfs meenemen op aanvraag voor mensen die graag wat mede zouden drinken op een feest. We werken eraan om het een zo historisch mogelijke look te geven, waarbij je het gevoel hebt dat je een stap terug in de geschiedenis gaat en dus de ervaring mag opdoen om een historisch drankje te consumeren.

Halloweentown Aarschot

De werkzaamheden vlotten goed, we leggen nu de hand aan de finishing touches, zodat we onze bar voor het eerst zullen kunnen gebruiken op Halloween Town in Aarschot!

Na de bar zoeken we nog uit hoe we het in een tentvorm kunnen gieten. Tarps of tent, daar twijfelen we nog een beetje over. Het zal afhangen van hoe we het er vanaf brengen in Aarschot. De insteek ginder is om het volledig in schedelversie te maken. Glaasjes proeven met heerlijk wikingerblut.

Er zullen wel enkele flessen worden verkocht, maar dat zal vooralsnog een beperkte selectie zijn.

De voorbije 9 maanden hebben we al een drietal recepten gedeeld. Vorig jaar deze tijd hebben we een eigen variant gloeimede ontwikkeld die we u vandaag aanbieden. Er bestaat natuurlijk ook mede om op te warmen zoals onze crzany, maar een extra smaak zoals vanille ontbrak nog. Tot nu!

Mystique!

Voor 1 glas vanille mede:

  • – 1/2 schijfje sinaasappel
  • – 2 theelepels gembersiroop (bij de betere voedingswinkel te verkrijgen)
  • – 1 vanillestokje (kaneel kan ook worden gebruikt)

Warm de mede op in een pannetje, maar laat het niet koken. Doe een half schijfje sinaasappel en de gembersiroop in een glas en giet hier de verwarmde mede over. Roer alles door met het vanille/kaneelstokje en serveer.

Je kan ook een beetje rum toevoegen aan deze warme gloeimede, maar persoonlijk vind ik dat een beetje zonde.?? 

Kent u zelf ook een recept en wenst u deze te delen? Stuur ons gerust een mailtje op info@taranartos.be en dan kunnen we uw recept opnemen met vermelding van uw naam en de naam van het product.

Van bij de stenen cirkel uitreikend naar All Hallows’ Eve, groeten wij u.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top