Het is zover!
Met hernieuwde kracht werken we nu rustig verder aan de opbouw van de site, maar tevens ook om jullie, onze klanten, beter te informeren.
Daarom dat ik op regelmatige basis een bericht zal schrijven over het reilen en zeilen van Taranartos.
De site heeft een tal van nieuwe mogelijkheden, maar de belangrijkste vernieuwing is dat we vanaf heden ook in Nederland kunnen leveren.
Zoals jullie merken op de site krijg je bij de producten ook verschillende tags te zien. Aan de hand van blogs en vlogs, gaan wij jullie mee onderdompelen in de wereld van mede!

Speciaal hiervoor, vanaf 15 januari tot 31 januari 2018 geven wij een korting van 10% op onze nieuwe fles “sprankelende mede” van beerenweine.
Voor meer uitleg van deze mede, verwijzen wij jullie graag naar https://taranartos.be/product/sprankelende-mede/

Mede kan worden puur gedronken, of heeft verschillende toevoegingen zoals kruiden en vruchten. Maar tevens heeft mede ook een plaats gevonden in de keuken en in cocktails. Daarom dat wij volgende keer onze Blue Angel cocktail zullen voorstellen. Voor de trouwe volgers van Taranartos op facebook, hebben we gisteren reeds foto’s gedeeld van deze heerlijke cocktail. En we kunnen nu reeds zeggen dat deze cocktail is gemaakt met onze heerlijke sprankelende mede!

Tot binnenkort!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top