Hier komt ons volgend evenement. De quaye werelt, het grootste ridderspektakel van Belgie!

Wederom zullen mijn vrouw en ik daar aanwezig zijn, en kan ik jullie de mede’s laten proeven.

We staan ook hier reeds een drietal jaren en hebben reeds een vast aantal klanten die jaarlijks terug komen om hun heerlijke mede en honingwijn.

Naar jaarlijkse traditie vragen wij steeds om te staan in de bomendreef, en dit voor een speciale gelegenheid die we daar mochten ervaren.

Naast ons, zal ook onze vriend en collega Gunnarcrafts daar aanwezig zijn met verkoop van lederwaren. Het bevindt zich allemaal op natuurdomein sterckxhof te Deurne.

Komen jullie ook langs?

Daar we nu volop in de lente zitten hadden wij ook graag een droom van de lente gedeeld met jullie, namelijk onze lente magie

Dit is een recept die we mogen verdelen van onze leveranciers Apis. Zij hebben dan ook een heerlijke gamma cocktails die wij gedurende de komende tijden zullen verdelen op onze blog hier. Naast hun recepten zullen wij natuurlijk ook de recepten van de deelnemers delen, en tevens onze eigen recepten. Zo zal je ontdekken dat je toch wel meer kan doen, dan enkel een glas mede drinken!

 

Lente magie

  • 80 ml Korzenny Czwórniak mede
  • 60 ml appelsap
  • 10 ml citroensap
  • enkele druppels muntsiroop
  • schijfje limoen
  • optioneel, wat munt blaadjes ter garnering.

We zetten daarom ook Korzenny flessen mede in aanbieding voor de maand juni. In juni geven we deze flessen dus de volle 10% korting bij aankoop, enkel in de webshop.

Wij laten jullie ook weten dat onze vikinger Kevain in Nederland zal staan met onze mede. Daar kan hij jullie alles laten proeven wat nodig is. Deze zal plaatsvinden op het weekend van 9 en 10 juni bij de slag van vlaardingen die wordt herspeeld naar een 1000jarige gebeuren! We steunen hem dan ook en vragen onze lezers om zeker te supporteren opdat hij zijn eigen Drakkar kan krijgen. Want viking Kevain zal in de toekomst meerdere Nederlandse markten doen met onze producten!

Als laatste staan ons gezin en ik dan op het gemengde spectakel : Historia Mundi! Deze zal dit jaar doorgaan in Borgloon tevens voor een 1000jarig bestaan!

Dit gaat door op 23 en 24 juni! We hopen dan ook dat mensen rond die streek zeker ook een interesse hebben in onze mede!

 

Vanbij de boom en zon groeten we jullie,

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top