Wat is me dat hier allemaal!
Ik zal beginnen bij het begin.

De Quaeye werelt is voor ons altijd reeds een succes geweest, maar dat het nog kon groeien was in mijn visie onmogelijk! En toch hebben we het gedaan. Mede door de organisatie van vzw de legende die ons , zoals goedertrouw, ons het vaste stekkie heeft gegeven. De flessen waren zo goed als uitverkocht! De Poolse waren volledig uitverkocht! Met trots kunnen we nu zeggen dat we jullie allemaal bedanken voor jullie vertrouwen. Apis was een gok, maar een goede gok! Deze mede zal steevast altijd in ons assortiment blijven. Niet alleen nederlanders, vlamingen walen of zelfs belgen vonden deze mede heerlijk, maar zelfs polen die op de evenementen stonden waren enorm verrast om een mede uit eigen land te mogen drinken! Hoe zotjes was me dat??? En het mooie is dat , Gert Smet, onze belgische mede producent en natuurlijk ook Ronald Boelhouwer , uit Tchechie (hoe schrief je datte????) ons kwamen vergezellen. Ook hun producten zijn mede. En wie fan is van drogere mede, zal zeker ook daar aan zijn trekken komen. Maar laat u niet vangen door mensen die beweren mede te verkopen waarbij het eigenlijk honingwijn is. Taranartos zal jullie altijd op de hoogte houden zodat we de klanten kunnen helpen met hun keuzes. En hebben we het niet, we verwijzen graag door!

En toen waagden we ons aan een eerste evenement in Nederland! Afgelopen weekend was terug een succes waardig. Veel was er uitverkocht! Ongelooflijk! Taranartos zal met trots de vaandel van de Nederlanders hoog dragen! Meer nog, we zullen jullie land alle eer aandoen en terug komen. We hebben nu reeds een aantal contactgegevens voor Nederlandse bodem die wij met alle plezier zullen noteren en onze tent opslaan! Mede zal rijkelijk vloeien. En ook jullie, de Heidenen van de Lage Landen. Jullie dragen we op handen. Ikzelf, Kristof, was er vlug bij door Saga, en alhoewel ik relatief stil ben in de groep, volg ik toch het één en ander wel op met jullie! Dat jullie toen kwamen om kennis te maken met onze mede-werker, was alleen maar een streling voor onze oor, en vooral een grote eer!

Binnenkort staat onze mede-werker op een binnenevent. Comic Con Gent zal weeral kunnen meegenieten van onze producten. Zoals elk jaar hebben we daar een kleine tafel die wij overvol zetten met heerlijke mede. Daarna komen de Heksenfeesten in Nieuwpoort aan bod die doorgaat op 7 en 8 juli! Wij zullen de mensen en de bezoekers daar warm maken voor heerlijke mede, en hopen natuurlijk dat jullie, onze trouwe klanten, eens een kijkje komen nemen en vooral proeven!

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

Team Taranartos

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top