Bedankt! Allen die langs zijn geweest… bedankt! Dank zij jullie hebben wij een paar heel mooie evenementen mogen meemaken. Dank zij de klant kunnen we nu reeds zeggen dat wij met alle plezier de volgende edities ook aanwezig zullen zijn. In nieuwpoort was nog werk aan de winkel voor het evenement, etc, maar voor een eerste keer was het reeds een geslaagd evenement op de zondag! Wat een spektakel. Het folteren, haar voorstellen, en dan als laatste de terechtstelling van Jeanne Panne. En wat een geschiedenis! Wervik… een eerste geslaagde editie. Onze poolse mede, vertegenwoordigt door vikingkevain, is eruit gevlogen.

En toen kwam The Geeky Cauldron. Een scifi cafe die hartje antwerpen is begonnen! Zij bieden u al onze medes aan. Hun adres: Sint jacobsmarkt 88-90. Daar kan je zelfs verwarmde mede Crzany, proeven! Wat een heerlijkheid op een koudere avond! Er zal ook geregeld nieuwe smaken te proberen zijn. Vanaf september is de officiele opening, maar ondertussen kan je daar reeds in het sci-fi gedeelte wat drinken. Vanaf September (datum nog te bepalen) kunt u dan het fantasy gedeelte ervaren!

Helaas door al deze drukte heen, moet ik toegeven dat de stock bijhouden en de verzendingen verwerken wat te veel worden. Dat is positieve stress. Daarom vragen wij ook aan jullie klanten, om tot september toch wat geduldig te zijn met uw bestelling. Deze kunnen een week vertraging oplopen. Vanaf September zal onze voorraad terug stabiliseren en kunnen we terug meer op uw webbestellingen focussen!

Onze volgende evenement is dus Elftopia. Daarnaast staan wij ook op de ridderfeesten te Horst.

Hebben jullie reeds een idee waar u mede zal drinken?

Wij nodigen jullie van harte uit om zeker eens langs te komen om onze nieuwe producten te proeven.

 

In de blakende zon met een lekker glas mede

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top