Zoals reeds aangekondigt op onze facebookpagina, heeft Taranartos een prachtige samenwerking met Teas and Bees.

Kris is gekend op Foodtruckfestivals met zijn geel en rood karretje en schuimt geregeld enkele foodfests af. Daarbij biedt hij mede aan van Taranartos, warm of koud, maar ook andere lekkere dranken zoals zijn thee’s, Ice thea,fruitsappen en honinggebakjes! Alles in het teken van honing en van de natuur! Een ware liefhebber omtrent de natuur.

Ook kan hij met zijn mooie kar, verschillende evenementen verzorgen bij Natuurpunt of andere evenementen. Je kan Teas And bees ook inhuren voor communiefeestjes of andere benodigdheden waar je iets leuks, lekkers en origineel wil doen.

Een der evenementen waar je hem kan vinden is dit weekend!
Koekelare Leeft! heeft namelijk een foodtruck festival dit weekend! En het is niet omdat het dit weekend een speciaal weekend is, nee hoor, helemaal niet, maar wel het feit dat het de eerste editie is van deze Foodtruckfestival!
Teas And Bees zijn de 13de foodtruck wie ginds kan staan!
Naast de heerlijke honingdranken zullen er nog tal van andere kraampjes staan waar je ook je gading kan vinden. Ik denk dan nog aan Lorenzo’s Poffertjes!

Ook op Herbeleef zal je hem terugvinden. Dit is een evenement die een focus legt op ambacht en op middeleeuwen.Hierover schrijf ik in volgende brief meer, want wij kunnen je nu reeds beloven, dat het een knallend feestje zal worden…

 

Kortom, jullie weekends in 2018 kunnen goed gevuld raken en vergeet vooral niet te genieten en relaxen! Want straks staan wij ook in onze middeleeuwse plunje terug en doen we de opening van ons seizoen! Herbeleef zal zeker de moeite zijn, maar we kijken nu al uit naar een eerste Editie van Koekelare Leeft! foodtruckfestival!

Zoek zeker eens Teas and Bees op facebook! En als je het leuk vindt, laat hen dat ook weten via dat blauw duimpje 😉

 

Van bij de boom en de struik groeten wij u, met een klinkende beker mede in onze hand!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top