Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze verschillende smaken van hakhoning

Ontdek de Unieke Wereld van Hakhoning bij Taranartos: Een Overvloed aan Smaken en Kwaliteit

 

 

Eerder heb ik je al kennis laten maken met de heerlijke wereld van hakhoning, maar laten we nog dieper duiken en ontdekken waarom Taranartos een onge√ęvenaarde speler is in deze zoete lekkernij. Hakhoning is veel meer dan alleen een smaak; het is een ervaring, en bij Taranartos streven we naar niets minder dan uitzonderlijk.

 

 

In de wereld van hakhoning zijn er doorgaans 12 tot 15 gebruikelijke smaken, maar bij Taranartos gaan we verder dan de norm. Onze smaken zijn niet alleen ongekend, maar we leggen ook de nadruk op onge√ęvenaarde kwaliteit. Dankzij een nieuwe en opwindende samenwerking hebben we nu zelfs de mogelijkheid om onze smaken uit te breiden en op maat te maken voor onze klanten. Een service die simpelweg ongekend is in de wereld van hakhoning.

 

 

Wat deze nieuwe smaken precies zijn, kan ik uitgebreid vertellen, maar laten we ons nu richten op wat we al hebben en wat al buitengewoon populair is. Onze smaakvariaties zijn een feest voor de zintuigen en overstijgen de traditionele hakhoningsmaken die je elders vindt. Van traditionele hakhoning tot gedurfde combinaties met kruiden, fruit, noten en meer, elk blokje hakhoning vertelt zijn eigen unieke verhaal.

Maar het gaat niet alleen om de smaak; het gaat ook om duurzaamheid. Bij Taranartos maken we de overstap van plastic naar glazen potten. Dit besluit is ingegeven door onze toewijding aan het milieu en de wens om onze producten te verpakken in materialen die vriendelijker zijn voor onze planeet.

We nodigen je uit om onze webshop te verkennen en te ontdekken waarom Taranartos zich onderscheidt in de wereld van hakhoning. Kwaliteit, diversiteit en een unieke klantenservice zijn slechts enkele redenen waarom onze hakhoningcollectie zo bijzonder is.

 

 

Hakhoning, ook wel bekend als Vogezenbrokken, is een heerlijke lekkernij die al eeuwenlang geliefd is vanwege zijn zoete smaak en verkwikkende aroma’s. Tegenwoordig zijn er tal van varianten verkrijgbaar, waaronder hakhoning met fruitsmaken die een verrassende draai geven aan dit traditionele snoepgoed.

Blauwe Bessen Hakhoning: Een Fruitige Verleiding

Blauwe bessen zijn niet alleen heerlijk, maar ook boordevol gezonde voedingsstoffen zoals antioxidanten en vitamines. Wanneer deze sappige bessen worden gecombineerd met de zoete smaak van hakhoning, ontstaat er een onweerstaanbare lekkernij die de zintuigen streelt en het hart verovert. De diepe, rijke smaak van de blauwe bessen komt perfect tot zijn recht in de zachte, kauwbare textuur van de hakhoning, waardoor elke hap een waar genot wordt. Blauwe bessen hakhoning is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een bron van voedingsstoffen die het lichaam voeden en versterken.

Bubblegum (Jackfruit) Hakhoning: Een Exotische Sensatie

Bubblegum, ook bekend als jackfruit, is een exotische vrucht met een zoete en sappige smaak die doet denken aan kauwgom. Wanneer deze verrukkelijke smaak wordt gecombineerd met de romige textuur van hakhoning, ontstaat er een onweerstaanbare lekkernij die de verbeelding prikkelt en de smaakpapillen verwent. Bubblegum hakhoning is een exotische sensatie die je meeneemt op een reis naar verre oorden en exotische bestemmingen, waar de smaken van de tropen samenkomen in een hemelse lekkernij. Geniet van de zoete en sappige smaak van jackfruit, verpakt in de zachte en romige textuur van hakhoning, en laat je meevoeren op een smaakvolle reis naar het paradijs.

 

Appel Hakhoning: Een Klassieke Favoriet

Appels zijn al eeuwenlang geliefd vanwege hun verfrissende smaak en knapperige textuur. Wanneer deze heerlijke vrucht wordt gecombineerd met de zoete en zachte textuur van hakhoning, ontstaat er een tijdloze traktatie die jong en oud zal bekoren. Appel hakhoning is een klassieke favoriet die de smaak van de herfst oproept en doet denken aan gezellige dagen doorgebracht in boomgaarden vol rijpe appels. Geniet van de zoete en sappige smaak van verse appels, verpakt in de romige en zachte textuur van hakhoning, en laat je betoveren door de tijdloze charme van deze heerlijke lekkernij.

Citroen Hakhoning: Een Frisse Verfrissing

Citroenen zijn niet alleen verfrissend en verkwikkend, maar ook boordevol vitamine C en antioxidanten. Wanneer de pittige smaak van citroen wordt gecombineerd met de zoete en zachte textuur van hakhoning, ontstaat er een heerlijke traktatie die de smaakpapillen wakker schudt en de geest verfrist. Citroen hakhoning is een frisse verfrissing die perfect is voor warme zomerdagen en gezellige avonden bij het haardvuur. Geniet van de pittige en verkwikkende smaak van citroen, verpakt in de romige en zachte textuur van hakhoning, en laat je verrassen door de levendige smaken en aroma’s van deze heerlijke lekkernij.

Kortom, hakhoning met blauwe bessen, bubblegum (jackfruit), appel en citroen biedt een scala aan heerlijke smaken en aroma’s die elke zoetekauw zal bekoren. Of je nu houdt van de zoete en sappige smaak van blauwe bessen, de exotische sensatie van bubblegum (jackfruit), de tijdloze charme van appel, of de frisse verfrissing van citroen, er is voor elk wat wils. Probeer vandaag nog een van deze heerlijke varianten van hakhoning en laat je betoveren door de smaakvolle wereld van deze hemelse lekkernij.

Maar we hebben ook nog onze traditionele winterse smaken voor jullie in aanbieding.

 

Ontdek de Betovering van Hakhoning Anijs: Een Tijdloze Bondgenoot voor Welzijn

In de schatkamer van eeuwenoude remedies en genoegens neemt anijs een bijzondere plek in. Al in de tijden van de Grieken en Romeinen werd anijs gewaardeerd als een waardevol middel tegen slapeloosheid, luchtweginfecties en als pijnstiller. Tegenwoordig blijft de veelzijdigheid van anijs voortleven, waar het niet alleen wordt toegepast in mondwater voor een verfrissende adem, maar ook wordt ingezet om de luchtwegen te openen bij astmapati√ęnten.

Maar er is meer. Anijs is niet alleen functioneel, het is ook gewoon ontzettend lekker. En wanneer anijs en honing elkaar ontmoeten, ontstaat er een verrukkelijk snoepje dat verder reikt dan alleen smaak. Taranartos introduceert met trots Hakhoning Anijs, een unieke lekkernij die niet alleen je smaakpapillen verwent, maar ook een scala aan gezondheidsvoordelen met zich meebrengt.

Hakhoning Anijs wordt gewaardeerd om zijn vermogen om de spijsvertering te ondersteunen. De combinatie van anijs en honing biedt niet alleen een heerlijke traktatie, maar heeft ook effectieve eigenschappen tegen astma, (vastzittende) hoest en keelpijn. Een blokje Hakhoning Anijs in een kop warme melk voor het slapengaan kan zelfs een rustgevend effect hebben, waardoor het een natuurlijke bondgenoot wordt voor een goede nachtrust.

De veelzijdigheid van Hakhoning Anijs gaat verder dan snoepen. Los het op in een kop thee voor een kalmerend drankje of voeg het toe aan een glas water voor een verfrissende twist. Deze heerlijke lekkernij biedt niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een reis door de geschiedenis van geneeskrachtige kruiden.

 

 

Eucalyptus: Een Diepgaande Duik in de Wereld van Helende Aromatische Pracht

Eucalyptus, ook wel bekend als de gomboom, vindt zijn oorsprong in het weelderige Tasmani√ę, Australi√ę. Eeuwenlang fungeerde het als een krachtig medicijn voor de Australische Aboriginals. Deze majestueuze boom, die tot wel 40 meter de hoogte in kan schieten, is een ware favoriet onder de Koala beren die zich tegoed doen aan zijn overvloedige bladeren. De bladeren, eivormig en leerachtig, stralen een glanzend grijs/groene pracht uit.

In tegenstelling tot onze pluizige vriend, de Koala beer, gebruiken wij Eucalyptus niet als voeding, maar eerder als een veelzijdig hulpmiddel voor diverse doeleinden. Zowel de schors, hars als bladeren hebben een geschiedenis van gebruik bij het verlichten van koorts en luchtwegaandoeningen. Je zult Eucalyptus wellicht herkennen als een veelvoorkomend ingredi√ęnt in hoestpastilles en zelfs in onze Hakhoning Eucalyptus.

De veelzijdigheid van Eucalyptus reikt echter verder dan louter zijn aangename smaak. Het staat bekend om zijn slijmoplossende en ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan gezondheidsroutines. Eucalyptus ontsluiert zijn weldaden op verschillende manieren, waaronder het zetten van thee met gedroogde bladeren, het toevoegen van druppels aan suiker of honing, en natuurlijk, de moeiteloze en verrukkelijke consumptie van onze Hakhoning Eucalyptus.

De aromatische symfonie van Eucalyptus komt niet alleen voort uit zijn smaak, maar ook uit zijn vermogen om welzijn te bevorderen. Onze Hakhoning Eucalyptus biedt niet alleen een smaakvolle ervaring, maar ook een natuurlijke ondersteuning voor de gezondheid.

 

 

Hakhoning Gember: Een Smakelijke Reis door Aromatische Genoegens

De oorsprong van onze Hakhoning Gember ligt in de verfijnde Nederlandse traditie. De honing, met zijn zoete bedwelmende aroma, ontmoet de pittige kick van gember, wat resulteert in een unieke smaakbeleving. Deze combinatie is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar herbergt ook gezondheidsvoordelen die deze delicatesse des te waardevoller maken.

Gember staat bekend om zijn ontstekingsremmende en spijsverteringsbevorderende eigenschappen. Gecombineerd met de natuurlijke zoetheid van honing, biedt onze Hakhoning Gember niet alleen een smaakvolle traktatie, maar ook een verkwikkende ondersteuning voor het welzijn.

Wat onze Hakhoning Gember zo bijzonder maakt, is de zorgvuldige selectie van hoogwaardige ingredi√ęnten en het traditionele productieproces in Nederland. We koesteren de rijke smaak van gember en honing in elke blokje hakhoning, en dit proef je bij elke hap.

Geniet van deze verrukkelijke lekkernij op verschillende manieren. Voeg het toe aan je favoriete thee voor een verwarmende en verkwikkende drank, of geniet ervan als een snelle en smakelijke zoete snack. De mogelijkheden zijn eindeloos, en de smaak is onge√ęvenaard.

 

 

Hakhoning Menthol: Een Verkwikkende Symfonie van Munt en Honing

Munt, een kruid dat al in het oude Egypte werd gekoesterd en later zijn weg vond naar elke Middeleeuwse kruidentuin. Meer dan alleen een verfrissende smaakmaker, werd munt beschouwd als een geneeskruid met krampstillende eigenschappen voor het darmstelsel en effectief tegen diverse hoofdpijnvormen. De toevoeging van muntolie diende zelfs als hulpmiddel bij jeukende huidziekten, en de verfrissende geur had al heilzame effecten, zoals het verlichten van misselijkheid.

In de wereld van lekkernijen is de combinatie van munt en honing een ware traktatie, en onze Hakhoning Menthol is hier het levende bewijs van. Een geliefde favoriet, deze lekkernij brengt de verkwikkende kracht van menthol naar voren, perfect samengebracht met de natuurlijke zoetheid van honing.

De veelzijdigheid van Hakhoning Menthol reikt verder dan alleen zijn heerlijke smaak. Voeg een blokje toe aan je thee en geef een verrassende twist aan je favoriete drankje. De Hakhoning Menthol snoepjes, zacht en fris van smaak, zijn niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen maar kunnen ook verlichting bieden bij hooikoortsklachten, keelpijn en verkoudheid. De menthol verhoogt de concentratie en kan zelfs gebruikt worden voor een verkwikkende stoomsessie.

In de zomermaanden transformeert Hakhoning Menthol moeiteloos tot een verfrissende ijsthee. Een eenvoudige en heerlijke toevoeging aan je zomerse drankjes.

 

 

Ik hoop jullie hiermee al wat betere uitleg te kunnen geven omtrent deze vier winterse smaken van hakhoning.

Geachte klanten en meadgeeks,

Ik had graag uw aandacht gevestigd op het feit dat tijdens een hittegolf buitengewoon belangrijk is om ons lichaam gezond te houden door voldoende water te drinken. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om te verduidelijken wanneer er sprake is van een hittegolf. Hiervoor zijn twee of meer dagen nodig waarbij de temperatuur ten minste 25 graden Celsius bereikt en minstens drie opeenvolgende dagen waarbij de temperatuur stijgt tot 30 graden Celsius.

Vanwege de intensiteit van hittegolven is het belangrijk dat we begrijpen hoe deze ons kunnen be√Įnvloeden. Als ons lichaam te warm wordt en onvoldoende afkoelt, kan dit leiden tot oververhitting. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot uitdroging en zoutverlies in het lichaam, wat kan leiden tot uitputting. Symptomen van uitputting kunnen een verminderde urineproductie en een donkerder gekleurde urine zijn. Als dit gedurende een langere periode aanhoudt, kan dit leiden tot een hitteberoerte.

Bovendien kunnen alcohol, koffie en andere soortgelijke producten uitdroging veroorzaken. Door mijn medische achtergrond, kan ik niet genoeg benadrukken hoe cruciaal het is om hiervan op de hoogte te zijn. We hebben dit jaar al twee hittegolven meegemaakt in juni en, ongebruikelijk, in september. Bij de evenementen waar Taranartos aan heeft deelgenomen, heb ik al verschillende keren gezien dat de hulpdiensten moesten worden ingeroepen.

Ik pleit er daarom sterk voor dat iedereen zich houdt aan de regel om voor elk glas alcohol dat wordt gedronken, één glas water te drinken. Dit is met name nodig bij het drinken van producten zoals mede, die een hoog suikergehalte hebben. Suikers kunnen ons lichaam belemmeren om water op te nemen, dus we moeten extra opletten en ervoor zorgen dat we voldoende water drinken om ons lichaam in balans te houden. Uit persoonlijke ervaring raad ik zelfs spuitwater of water met gas aan, doordat hierbij meer zoutelementen aanwezig zijn in het water.

Bij Taranartos geloven we dat het onze verantwoordelijkheid is als alcoholverkopers om mensen bewust te maken van de effecten van extreme temperaturen op ons lichaam. We streven er altijd naar om gezonde praktijken te bevorderen en waardevolle informatie te bieden aan onze klanten. Dus drink alsjeblieft voldoende water en blijf veilig tijdens deze warme zomerdagen.

Met vriendelijke groet,
Kristof.

Recent Posts

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten