Het is zover! Onze vikinger Kevain komt eraan! Hij zal de slag bij vlaardingen, alle gewonden, bewoners, en bezoekers, alsook belegeraars en belegerden voorzien van ons heerlijk assortiment mede! Na ons heerlijk Quondam avontuur en groter nog onze overmooie Sterckxhof De quaye werelt avontuur, gaat Taranartos even genieten van een paar weekends vrijaf met mevrouw likeur!

Jullie zullen ons terugzien op Historia Mundi op 23 en 24 juni te Borgloon op een oude Romeinse weg of zo…

We zien er naar uit jullie daarna terug te verwelkomen!

Het wordt stilaan warmer, de avonden worden langer en je kan lekker genieten met je buren, vrienden of familie van een barbeque! Haal ondertussen de sangria maar uit! Wat heeft dit te doen met mede? Gewoon… bijna niks. Maar de echte punch van sangria kan jij verkrijgen met wat heerlijke drakenvuur mede (30ml) bij u sangria te voegen! Laat maar lekker trekken voor 10 minuten en geniet van deze gedurfde vuursangria! Ik weet dat mijn vrouw en ik het ook zullen doen de komende weekends!

 

Ondertussen versterken we Team Taranartos dus met onze mede-werker vrijwilliger Kevain! Je zal hem deze maand op verschillende plaatsen vinden, waaronder de 2 weekends van Vlaardingen, maar ook op Comic Con eind deze maand! En daar schrijf ik graag meer over de komende weken.Dus , zie je de Kevain, neem lekker selfies met jullie favoriete mede en deel het maar op facebook! En je hoeft er natuurlijk niet voor te wachten tot je Kevain ziet! Je kan het ook met ons lekker plakken op de foto!

Van bij een lekkere beker mede groeten we jullie,

En blijf vooral af van ons heerlijke honingbier barbaren Gold… das toch te zoet 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top