April loopt ten einde. Daarom : lang leve April!

 

Maldegem , Middelburg, zal zijn tweede editie kennen van herbeleef de Middeleeuwen! Een tweede editie waarvan iedereen dacht: dit zal maar 1 keer lukken…; en niks is minder waar, want de bloedlijn De Naeghel flikt het wederom! Tweede editie waar jong en oud een animerende weekend kunnen ervaren tussen ridders, en vikingers, noormannen, en boogschutters!

Weet je even niet wat gedaan komend weekend? Kom dan gerust langs bij ons op het evenement. Je kan je pijlen schieten via een boogschuttersgilde (en vraag vooral ALLES aan gerrit de rotterdamner… he is going to love me!), lekker gezellig keuvelen met vrienden terwijl je een glas warme mede drinkt, of een frisse pint wilt proberen. Aanschouw spectaculaire gevechten tussen vikingers, gooi hun bijlen lekker in het hout of aanschouw hoe ze leefden z’on slordige 1000jaar geleden.

Niet alleen is de locatie gegroeid, er is nu een derde veld, maar wederom wordt uitgelegd waarom het precies daar doorgaat.

Waar lag het kasteel van toen?

Alles wordt u duidelijk gemaakt op het eerste evenement dit jaar!

Kom zeker af, want u zal worden opgeluisterd door een ware troubadour, een ware vriend van ons, die zich laat horen via zijn luit en zijn stem! Lucas Florent wordt exclusief uitgenodigd om jullie, onze klanten, ook vocaal in de watten te leggen! Wat gaat er nu lekker goed samen naast een heerlijke honingdrank? Inderdaad: muziek!

Kortom, wij geven ook graag en delen graag in de vreugde voor onze klanten, waarbij jullie terug de uitleg kunnen krijgen over heerlijke mede, samen met de nieuwe soorten van Polen erbij!

 

Kortom : plan dit weekend in jullie agenda: Maldegem!

 

Graag geven wij jullie ook een cocktail receptje mee.

Straks in mei, wordt het warmer en beginnen de eerste Sangria’s uit de kast te komen.
Hebben jullie het reeds gedurfd om eens een vuurdraak mede (met habanero pepers) erbij te doen? Een kleine scheut (30ml) is reeds voldoende om een beetje meer pit te geven aan jullie cocktail!
Geniet maar van de bijt in uw sangria!

 

Van bij steen en boom groeten wij jullie,

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top