Gegroet iedereen!

5jaar terug waren wij met 1 duitse firma in zee gegaan om mede te verdelen in Belgie. Ik wist nog niet goed hoe of wat, maar bouwde het stil op vanuit de hobby, zoals ik al eerder berichtte. Na 3 jaar begon ik ook een samenwerking aan te knopen met Beerenweine! De mede van Beerenweine, is net wat minder zoet, of naar de drogere kant toe. Sommigen onder ons verkiezen natuurlijk de zoete kant van de mede, maar anderen hebben dan weer liever wat de drogere kant.

Daarom dat wij een poging hebben gedaan met Beerenweine en ik moet zeggen: we waren aangenaam verrast! Iedereen vond het of origineel of heel lekker! De schedelflessen waren een onmiddellijk succes, des te meer dat het ook een vikingblut was. En kersen zijn heel populair met mede! Zeker als het ‘bloed’ is genaamd, in een schedel… Dat was echt een gans jaar bloed drinken uit de schedels van onze vijanden. Maar daar bleef het dus niet bij!

Beerenweine heeft een enorm ruim gamma, variërend van mede naar likeur, bieren en fruitwijnen! We zijn nu ruim een jaar later nog met hen in samenwerking en ontdekken nog steeds nieuwe dingen die in hun gamma zitten.
Denk maar aan onze tijdelijke Absinth actie! Hoe zot was dat niet? Een kleine elixirflesje, met een schedelfles, lepel erbij en 2 schedelglaasjes. Wat een zet! En jullie, onze klanten, blijven maar vragen naar onze schedelglaasjes.
We gaan het nog wat uitbreiden deze maand en zullen volgende fles van Beerenweine in promotie zetten:

Drakengloed!
Een heerlijke mede met kersen en vlierbessen.

We hebben ze enkel op amphoraflessen van 0.75 liter , en onze normale prijs is dus 15 euro.
Maar speciaal voor de maand maart , zetten wij deze lekker met een 10% korting, zodat jullie, onze klanten, ook deze kunnen proeven.

Verder zult u zien dat Taranartos helemaal vernieuwend is, en dat wij dus blijven met nieuwe concepten spelen! Wij spelen ook met een idee om nieuwe dingen exclusief voor te stellen aan onze klanten. Hoe of wat… we gaan jullie op de hoogte houden van zodra we zelf een goed concept vast hebben.

Ondertussen groeten wij jullie vanuit ons knusse berengrot en hopen we binnen enkele weken velen van jullie terug te zien op onze evenementen!

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top