Afgelopen weken is er toch veel gebeurd.

Zo is onze partner : The Geeky Cauldron geopend op 15 september. Daar waren veel van onze klanten natuurlijk aanwezig. Ook onze fijnproever Kevain was aanwezig, en werd door enkele klanten gewezen wat mede is en hoe het gebrouwd werd, welke smaken er zijn, etc…. wat een paar geeky momenten heeft opgeleverd want kevain wist maar al te goed wat het is, maar het toont wel aan dat de mensen enorm enthousiast zijn over onze mede!

Zo komt er dus het idee om maandelijks een mede voor te stellen.
Deze maand is dat nog steeds de vlierbessenmede die u kon zien op onze facebook pagina.

In oktober bieden wij u dus onze tweede mede van de maand aan. Deze is nu een mede gemaakt voor het evenement van Vlaardingen. Een echte aanrader en tal van kruiden die heel subtiel aanwezig zijn! Medestander! Een melomel op basis van sinaasappel, afgekruid met gember en anijs.Welke smaken zal jij nog ontdekken? Want er zijn nog ingredienten toegediend tijdens het proces. Dit alles tot een geheel, zo verfijnd afgewerkt dat de goden zelf twijfelen of ze het nou correct hadden gebrouwd. Speciaal gebotteld in een zwarte stenen kruik! Voor meer info zie onze facebook pagina.Dit is een mooie openingsfles voor onze nieuwe programma op Taranartos! Volgende maand gaan we opnieuw een mede voorstellen die u kan bekoren! Voor onze maandelijkse mede is het de bedoeling dat wij elke keer een mede in de kijker zetten die OF tijdelijk in korting is, anderzijds uniek zal zijn zoals onze vlierbessenmede.

Deze laatste heeft nog 12 flessen in stock die u kunt bestellen!

Een volgende aandachtspunt die ik u wil duidelijk maken. Atmicmu ging dus ook in onze onderaanneming mede van onze gamma verspreiden in het Antwerpse. Helaas zal door gebrek aan respect en het niet voldoen aan onze gentlemen’s agreement, deze samenwerking niet meer doorgaan en dit sedert 17 september.
We vinden het niet kunnen dat men op een slinkse manier, onze leveranciers probeert te contacteren om zodanig onze overeenkomsten teniet te kunnen doen en zelf de verdeler te worden. Dat we dit moesten vernemen van onze leveranciers vonden we reeds lafhartig, maar het heeft ons ook gesterkt in het vertrouwen met onze leveranciers. Daarom is er zonder twijfel medegedeeld (hehehe) dat de samenwerking dus hier stopt.

Onze volgende evenement die wij zullen staan, en dat is het laatste dan, is Aarschot. Daar zal halloweentown zijn waar wij mogen een bar verzorgen voor hen.

U zal er exclusieve voorstelling vinden van onze mede! We bouwen heel lustig verder aan een mini bar, die wij dan kunnen inzetten voor verschillende doeleinden!

an bij de zwammen en het gras groeten wij u,

 

 

Team Taranartos

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top