Taranartos - Mede webshop

Quondam

Een nieuwe maand, een nieuwe blog

Volgende willen we graag verkondigen.

Beerenweine mede gaat vlot over de toog, zo kunt u zien op de website dat er toch wat minder en minder stock aanwezig is. De afgelopen evenementen die wij hadden gehad, zijn een gelukzaligheid om zoveel stralende gezichten te zien die wij kunnen blij maken met deze mede.

Vanaf dit jaar hebben wij nu ook een derde grote speler gekregen in ons assortiment. Metwabe is een bedrijf uit Duitsland die ons heel graag helpt en zelfs zover gaat om nieuwe smaken te creeeren voor Taranartos.

Laat metwabe nu ook onze nieuwe trots zijn, die wij heel graag zullen voorstellen op het volgende evenement Quondam!

Op quondam kunt u het ridderlijke leven ervaren zoals toen. Er zijn tal van activiteiten aanwezig en georganiseerd. Tal van kraampjes, eten en drank, ridderspelen op paard, roofvogelshows, etc.
Kortom het is een waar feest voor de bezoekers en al zeker om met het gezin heen te gaan.

Wij zullen u graag onze producten van Metwabe daar laten proeven, en laten genieten van deze mede waarbij de focus op de fruitsmaken ligt!

Er zijn medes die je reeds kent, waarvan je nooit wist dat de fruitsmaak nog sterker naar voor kan komen, of het gamma magische mede!

Wij zullen u dan ook van harte welkom heten op ons 2de groots event waar Taranartos vertegenwoordigt zal zijn door Kurt en Kristof.

Van bij de ster en steen groeten wij u,

Reageer:

Over Taranartos

Taranartos is de naam op het gebied van Mede, importeur en distributeur voor groot en klein handel. Gekend van evenementen levende geschiedenis, fantasy en comic cons. De eerste medespeciaalzaak in Belgie sedert 2013.

Meer berichten

Volg ons:

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.