Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een nieuwe maand, een nieuwe blog

Volgende willen we graag verkondigen.

Beerenweine mede gaat vlot over de toog, zo kunt u zien op de website dat er toch wat minder en minder stock aanwezig is. De afgelopen evenementen die wij hadden gehad, zijn een gelukzaligheid om zoveel stralende gezichten te zien die wij kunnen blij maken met deze mede.

Vanaf dit jaar hebben wij nu ook een derde grote speler gekregen in ons assortiment. Metwabe is een bedrijf uit Duitsland die ons heel graag helpt en zelfs zover gaat om nieuwe smaken te creeeren voor Taranartos.

Laat metwabe nu ook onze nieuwe trots zijn, die wij heel graag zullen voorstellen op het volgende evenement Quondam!

Op quondam kunt u het ridderlijke leven ervaren zoals toen. Er zijn tal van activiteiten aanwezig en georganiseerd. Tal van kraampjes, eten en drank, ridderspelen op paard, roofvogelshows, etc.
Kortom het is een waar feest voor de bezoekers en al zeker om met het gezin heen te gaan.

Wij zullen u graag onze producten van Metwabe daar laten proeven, en laten genieten van deze mede waarbij de focus op de fruitsmaken ligt!

Er zijn medes die je reeds kent, waarvan je nooit wist dat de fruitsmaak nog sterker naar voor kan komen, of het gamma magische mede!

Wij zullen u dan ook van harte welkom heten op ons 2de groots event waar Taranartos vertegenwoordigt zal zijn door Kurt en Kristof.

Van bij de ster en steen groeten wij u,

Recent Posts

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten