April… en het is begonnen!

Onze eerste middeleeuws evenement zal doorgaan in Middelburg, wat een deelgemeente is van Maldegem. Laat ook daarom geen verwarring onstaan, want het gaat wel degelijk door in Middelburg, Belgie!

Wederom zal Taranartos er staan samen met ons gamma mede en een gamma aan Bieren! Alles , zoals u reeds lang weet, op basis van honing of mede!
Het belooft weer een spektakel te worden met kans op boogschieten, animatie voor jong en oud, muzikanten, en vele kraampjes.

Het leuke aan dit concept is dat het een groeiproces is. Elk jaar wordt de organisatie strenger naar het middeleeuws concept, waarbij verwacht wordt dat nieuwe handelaren (zoals een hamburgerkraam) zich ook kan aanpassen aan dit concept. Mensen die interesse hebben en dus zo hun kraampje willen ombouwen, naar een middeleeuws concept, krijgen hier de groeimogelijkheden.
Natuurlijk zijn er pro’s en con’s hiervoor. Wie had het gedurfd om zelfs moderne kramen tussen middeleeuwse kramen op te stellen? De horror, de gruwel, de puristische visie van histeria incorrecta! Maar ho en belo! Er worden kansen gecreëerd om te groeien naar dit concept, kansen gemaakt, en dit op een tijdspanne van 3 edities! Meer en meer willen mensen zich aanpassen en deel uitmaken van een uniek concept. Maar hoe beginnen ze eraan? Is dat financieel weliswaar de moeite waard? Hoe kan je dit ontdekken? Waar kan je dit ontdekken? Kortom: Herbeleef de middeleeuwen! Wat wij steunen (en ja, het is mijn neef die dit opzet) is dat hier inderdaad  gegroeid mag worden en fouten worden gemaakt. Dat hier inderdaad kansen worden gemaakt voor handelaars! En dat de drempel een pak lager is dan bij vele andere evenementen! Het is nog niet gebeurd in Vlaanderen, dus waarom niet eens proberen?

Vorig jaar was het alleszins reeds een goed succes, en dit jaar komt de focus op nog meer correctie, zodat we bij de derde editie toch kunnen zeggen: “Kijk, wij waren hier al van het begin een deel van!” En het zien groeien naar een volwaardig middeleeuws event, dat is zalig!

Net daarom dat wij ook uitkijken naar dit event.

 

Meer verder in onze volgende blog!

 

Speciaal voor April zetten we terug een nieuwe promo in de kijker!

Deze maand geven wij een 10% korting op alle flessen van Geistertrunk of onze citroen en limoenmede.

Deze mede is heerlijk verfrissend en kan zowel warm als koud worden gedronken.
Het past perfect bij een geitenkaasje op een verfrissende lenteavond, en heeft bovendien naast het zoete dus ook het zuurgehalte mee.

Bij voorkeur is dit één van mijn favoriete verfrissende medes! Bestel ze tijdig want op is op!

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Taranartos
Ermietshoek 29
8480  Ichtegem
Tel: 0476722297
info@taranartos.be

BTW: BE 0502 588 969
Openingsuren: Op Afspraak

Scroll to Top