Gratis verzending vanaf 6 Flessen
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

woudhoning mede niet beschikbaar in 2022

Uitverkocht

12.98 incl. BTW

woudhoning mede van Metwabe heeft een heerlijke smaak van woudhoning. Deze honing is niet altijd te verkrijgen dus deze fles komt en gaat. We weten nooit wanneer hij terug is. Wat we wel weten is dat het een variant op mede is, door de honingsoort te veranderen. Zoals reeds aangekondigd in een blog over honingsoorten en soorten mede valt dit onder een originele mede. De fles bevat een inhoud van 0.75l en heeft een 10% alcohol. Smaakt heerlijk bij een pittige kaasplank maar ook gewoon als aperitief. Je mag deze zelfs opgewarmd drinken.Woudhoning mede heeft een hint naar het bos en naar de resin en is vrij zacht van smaak. Ingredienten: Gefermenteerde honing (woudhoning) tot mede Specificaties:
  •   Inhoud  0.75l
  • Alcohol 11%
Bewaaradvies van Taranartos. 5 jaar ongeopend, tot 2 weken in koele donkere ruimte geopend.  
Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten