Taranartos - Mede webshop

Viking spirit

Hier gaan we weer van start.

Viking spirit was een goed evenement, waar we veel mede van Grimfrost hebben laten vloeien. Onze vikinger , Kevain, was in zijn nopjes en het bezoek van mjodhamnen, die  mede verantwoordelijk waren om hun producten voor te stellen was gewoon fauntastisch!

Wij zijn dan ook heel blij dat wij hun productielijn in ons gamma kunnen behouden.

Natuurlijk komt nu een nieuw evenement zich aanbieden.

Reeds derde jaargang van herbeleef de middeleeuwen in Middelburg(maldegem).

Ook dit jaar hebben wij een nieuw uitgebreid gamma hiervan mee, want zeg nu zelf, een historisch evenement zonder mede, das maar zielig toch? Wat wij ook een eerste maal zullen voorstellen op dit evenement is onze blue sky hall. De blue sky hall is een concept waar kevain, kurt en ik samen aan werken om een mooie transportable bar te hebben waar wij mensen een glas mede of bier aanbieden die enkel in het gamma van Taranartos te vinden is. Daarnaast doen wij ook koffie en frisdranken, zodat we ook wat hebben voor de kleinere mensen onder ons.

De blue sky hall is op dit moment twee keer geboekt, en kan door mensen worden geboekt voor feestjes, communies, bedrijfsvoorstellingen toe. Dit is echter allemaal nog in opbouw, daar wij vooreerst een deftige plaats willen neerzetten, waar het allemaal gaat in de richting van de bij, en ook met dat historisch kantje eraan. Naast de drankkaart zal je ook ontdekken dat wij een historische opbouw proberen te realiseren. Dit wil zeggen dat wij op heden nog moeten werken aan tafels en banken, waar wij nu net de luifels van hebben gecreeerd.

Op de herbeleef de middeleeuwen zal u ook kunnen proeven van boogschieten door onze vrienden bow fair, kunt u roofvogels bezichtigen en hun show gadeslaan, maar hebt u ook de kans om met verschillende vroegmiddeleeuwse groeperingen kennis te maken, en gevechten te zien die u eerder vreemd of als nieuw mag ervaren. Er zijn geen cameraploegen aanwezig en er werden echte wapens gebruikt die niet hebben geleden onder het juk van de tijd.

Daarnaast hebben wij, zoals jaarlijkse traditie ook weer een optreden voorzien voor de aanwezigen onder ons. Alcazaer de tovenaar zal zich met spectakel tonen hoe simpel goochelen kan zijn… of hoe mysterieus het allemaal wel kan zijn.

In het begin van mei, weliswaar op 4 en 5 mei, zullen we dan terug met ons team staan op Comic Con Gent. 4 meter gevuld met mede geselecteerd uit vele soorten zullen wij u daar aanbieden, en net zoals op Brussel, kunenn proeven en degusteren. Natuurlijk zal onze warme mede aanwezig zijn.

Maar er is nog meer! Anderland is een kleinschalig evenement waar u onze partners van Eernegem kunt terugvinden. Zij gaan u een selectie mede laten proeven, zodat u ook daar kunt proeven van alles, en ze hebben de selectie gemaakt uit mede waarbij Taranartos ooit mee was begonnen!

Zo ziet u, het wordt een feestje voor de klanten van Taranartos, waarbij wij nog een paar verrassingen uit onze mouw gaan schudden op de evenementen zelf. Ook nieuwsgierig? Blijf vooral onze blogs volgen voor meer informatie.

Als cocktail van deze maand geef ik u nog graag het volgende mee.

Alcazaer cocktail

40ml hexenelixir
40ml gin

Rest opvullen met Tonic naar keuze.

Geniet van deze cocktail onder de opkomende lente!

Van bij zon en bos groeten wij u,

Reageer:

Over Taranartos

Taranartos is de naam op het gebied van Mede, importeur en distributeur voor groot en klein handel. Gekend van evenementen levende geschiedenis, fantasy en comic cons. De eerste medespeciaalzaak in Belgie sedert 2013.

Meer berichten

Volg ons:

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.