Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

Valentijn pakket 2022

Uitverkocht

44.99

Ons valentijn pakket 2022 bestaat uit drie flessen mede, geselecteerd uit ons metwabe pakket. Een eerste fles is met natuurlijk de valentijn die bestaat uit kers en vanille. De tweede fles die is gekozen was met cacao. De derde is de kristalheldere mede. Daarnaast bevat het pakket ook een hint naar een nieuw product die dit jaar op onze website zal verschijnen. Ik kan je nu al zeggen dat het natuurlijk honing gebaseerd is. Maar dat is natuurlijk niet alles. We willen jullie natuurlijk ook een romantisch avond bezorgen, daarom hebben we er een handversierde kaars bij gestopt samen met een boodschap. Dit alles is ZONDER meerwaarde, we rekenen enkel de flessen aan in het pakket.
Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten