Over Taranartos

De visie van Taranartos
Door een gezonde interesse in voeding en geschiedenis, kwam ik uit op het product Mede.
Na een tijdje te zoeken in België vond ik weliswaar Mede, maar kon niet echt zeggen dat het me kon bekoren. Ik bleef zoeken naar Mede in andere landen, tot ik een producent vond – waar ik uiteindelijk ook een samenwerking mee opbouwde – wiens producten me echt kon bekoren. Hierdoor kan ik, tot op heden, toch ruim 20 soorten Mede aanbieden.

Ondertussen, ruim drie jaar later, is er ook nog een extra gamma gekomen namelijk: honing. Aangezien het onze visie is de geschiedenis levendig te houden, en zoals het er nu voor staat, het er uit ziet dat ook de honingbij hier snel bij zal horen, is de honing een logische stap ter aanvulling van het Medegamma. Door honing aan te bieden, helpen we rechtstreeks de imkers verder. Daar imkeren een beroep is waar bijen worden onderhouden, steunen we dus de natuur. Als bijen blijven bestaan, zal bevruchting verder kunnen gebeuren. Als bevruchting blijft bestaan, door deze mooie beestjes, dan zal ook jij de vruchten ervan kunnen plukken. Op deze manier is een cirkel van de natuur rond.

In het kort: we brengen mensen in contact met een uniek voedingsmiddel, door middel van evenementen, weliswaar zelf georganiseerd of op aanvraag van andere organisaties. Een stuk geschiedenis en milieubewustwording, waarbij we mikken op gezondheid en u de vrijheid laten in uw keuzes. Want zeg zelf: over geuren, kleuren en smaken kan men niet discussiëren.

Ondertussen is een selectie mensen reeds aan het experimenteren in de keuken met onze Mede en de mogelijkheden. Wie weet waarvoor Mede nog zal worden gebruikt …

Van bij de zee en steen groet ik u.

In de media
Taranartos werd kort geïnterviewd door de regionale tv voor een reportage over Quondam 2015 in Berlaar. Bekijk hier de video: Berlaar in de ban van de Middeleeuwen

Adres
Ermietshoek 29
8480 Ichtegem
West-Vlaanderen, België
Ondernemingsnummer: BE 0502 588 969

Tel.: +32 476 72 22 97

Email: contactpagina
Facebook: facebook.com/Taranartos

Openingsuren
Woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf 10h tot 17h.
Donderdag open vanaf 13h tot 17h.

Leveringen
U kan ons altijd contacteren op bovenstaande contactgegevens om een afspraak te maken voor levering van de Mede.

Als de stock het toelaat kan er binnen drie dagen worden geleverd in Westvlaanderen, of anders staat Taranartos erop toe te leveren binnen de 10 dagen na betaling voor elders in Belgie.