Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

mede en bloggen

Volgers van onze blog, wees gewaarschuwd.

Onderstaande tekst kan u uitleg geven over mede, onze producten, en vooral waar wij zullen staan per evenement.

Ons volgende evenementen zijn gepland in Nederland.

Wij zullen staan op een volgend event van Menno Brouwers, die opereert met Craenenburgh events op Nederlands grondgebied. Na enkele jaren vroeg Menno of wij nog interesse hadden om hem bij te staan met een kraam van mede. Wij moesten geen twee keer nadenken hierover. Zo gezegd, zo gedaan, en dus volgend evenement is op 13 en 14 juli , genaamd Historisch festival Doorn!
Wij zullen daar met producten van Metwabe, grimfrost staan alsook van Apis natuurlijk.

Ons festivalseizoen geraakt stilaan wat minder, en zo zult u ons op nog enkele grotere of kleinere events vinden.

Niet getreurd, u hebt nog steeds onze website om uw favoriete mede te kunnen bestellen natuurlijk.

Onze mede van de maand is er ééntje van Grimfrost. De lingishorn is een heerlijke mede waarvan het recept terug te vinden zou zijn tot in de ijzertijd. Aldus zo wordt beweerd.
Een heerlijke stenen kruik met heerlijke kruiden en een toets van dennenbomen, die u de smaken schenkt van mede uit de Zweedse bossen.

Deze maand komt ook een nieuwe mede van ons, in de kijker te staan. Deze is de fueur drachen. Het is een gekende mede, waarvan velen de kittel van de habanero peper niet weten te weerstaan!

Daar wij, als hobbykok en mede-sommeliers, toch al wat weten over dit drankje, geven wij u graag nog wat mee. Naast hetgene wij vorig jaar reeds hadden beschreven, om het te gebruiken in de spaghettisaus als een basis, doen wij dit jaar nog een extra met deze drank.

Brouw uzelf een sangria, en giet er 40ML feuer drachen mede bij. Een sangria die waardig is met een beetje punch van de pepers in de al zoete honingsmaak! Daar kunnen zelfs de atmiwolven niet vanaf blijven.

Geniet ervan, maar weet, drink met mate. En als je nog moet rijden, drink totaal niks. Een gewaarschuwd mens is er twee waard!

Van bij de pruimenboom en de meidoorn, groeten wij u,

Recent Posts

Recent Posts

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten