Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

Madu Golden Clove

Uitverkocht

19.98

Een mede gebrouwen in het Oostvlaamse landschap van Moerbeke. Het hof der deugden is een bedrijf ontstaan door 2 vrienden. Zij hebben een beperkt aantal medes gebrouwen met de naam madu. Wij kennen deze term uit de Vedische teksten wat mede heet. Madu mede wordt gebrouwen met Zomerhoning, zorgvuldig verzamelt door Stefaan waarbij er kruidnagel werd toegevoegd. De hoeveelheid honing die hierbij werd gebruikt om deze mede te brouwen is hoog in vergelijking met de meeste brouwers. Ook het brouwersgist die hier werd gebruikt is eerder een uitzondering in het concept van Belgische medes. Welke is natuurlijk het geheim van de brouwers die wij respecteren. Madu Golden Clove heeft een erg zoete en kruidige smaak en zal u zeker kunnen bekoren, zowel warm als koud. Een fles madu is een halve liter en heeft een alcoholvolume van 15%. Daar het alcoholvolume van deze mede hoger is dan 10%, kan je madu bewaren , eenmaal geopend, tussen de 4 en 8 weken. Specificaties:
  • Inhoud 0.50l
  • Alcohol 15%
  • kurkdop
  • geen sulfieten
Bewaaradvies van Taranartos. 5 jaar ongeopend, eenmaal geopend tussen 4 en 8 weken in koele donkere ruimte
Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten