Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

Kristal mede

Uitverkocht

14.95

Kristal mede. Een fijne mede van Metwabe volledig transparant zoals een kristal. Mede zou geel moeten zijn, maar met het blootstellen aan zonlicht kan je een glasheldere mede ook verkrijgen. De honing is een fijne selectie geweest van Andreas Struwe hemzelf, waarbij het brouwen van deze mede ook een ietwat mildere honingsmaak heeft gecreerd tegenover de original. Daar een bergkristal helder kan zijn van kleur, heeft deze fles de duitse benaming kristalmet gekregen. Je snapt al wat dit voor grappige inhoud kan geven tijdens onze mead and greets (proeverijen). Niettegenstaande wordt deze fles aangeraden om ijskoud en ‘on the rocks’ te drinken. Kristalmede is werelds eerste mede die een heldere kleur heeft, een ware primeur voor Metwabe! Kristalmede is een glazen fles met een inhoud van 0.75l en bevat 10.5% alcohol. Ingredienten:
  • Gefermenteerde honing (mede)
Specificaties
  • inhoud  0.75l
  • alcohol 10.5%
  • Schroefdop
Bewaaradvies van Taranartos. 5 jaar ongeopend, tot 2 weken in koele donkere ruimte geopend.    
Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten