Gratis verzending vanaf 6 Flessen
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

Jule Mjod

Uitverkocht

22.95 incl. BTW

Jule Mjod is de laatste in de familie van Dansk Mjod. Jule mjod heeft een mooie eigenschap. Hoe langer je hem bewaart, hoe beter hij wordt. Het houdt je natuurlijk niet tegen om hem ook al jong te drinken. Jule Mjod heeft de klassieke jule ingredienten in een ceramische fles van 0.70l. Naast gefermenteerde honing werd ook appelen gebruikt, wat hem tot een cyser maakt. Daarnaast werd een kaneel toegevoegd om de ware smaak te promoten bij Jule. Het heeft een alcoholgehalte van 14.8% en is echt een gezapige mede die men kan gebruiken bij heel veel desserts, maar ook opgewarmd is ie aan te raden. Natuurlijk past hij ook bij alle soorten kaasplanken, zoals een goede cyser zich beaamt. Ingredienten:
  • inhoud 0.70l
  • alcohol: 14.8%
Ingredienten:
  • gefermenteerde honing
  • appelsap
  • kaneel
Bewaaradvies van Taranartos: 5 jaar ongeopend. Wanneer geopend 2 weken koel bewaren.
Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten