Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Herfstgloed

Uitverkocht

19.99

Herfstgloed, een mede die de warmte van het zomerseizoen van zich afwerpt en voorbereid op een koude herfstbries. Deze mede, gebrouwen door Andreas van Metwabe, is een zachte mede met de smaak van geroosterde kastanjes afgetopt met een nobele, fruitige smaak van Brandy. De mede is nieuw bij metwabe en wordt een week na hen voorgesteld bij Taranartos.   Ingredienten
  • honing
  • geroosterde kastanjesmaak
  • Brandy
specificaties
  • inhoud 0.75L
  • 8% alcohol
Stel je voor: een glas Herfstgloed, onze meesterlijke creatie die de rijke aroma’s van de herfst omarmt. In elke slok van deze betoverende mede ontvouwt zich een verhaal van geroosterde kastanjes en fruitige brandy, een symfonie van smaken die je zintuigen prikkelen en je meenemen op een warme reis door de seizoenen.
  De geroosterde kastanjes brengen een diepe, aardse nuance naar voren, als een knisperende open haard op een koude herfstavond. Hun warme tonen omhelzen je gehemelte en roepen beelden op van gezellige bijeenkomsten rondom een vreugdevuur, waar verhalen worden gedeeld en vriendschappen worden gesmeed. En dan is er de fruitige brandy, die een vleugje levendigheid en opwinding aan deze mede toevoegt. De brandy danst als een zacht briesje door de herfstbladeren, en haar fruitige noten wekken het gevoel van een verfrissende wandeling in een boomgaard vol rijpe vruchten.   Samen vormen deze ingrediënten de Herfstgloed, een mede die de warmte van de herfst omhelst en je uitnodigt om de magie van dit seizoen te omarmen. Of je nu bij het knapperende vuur zit, omringd door dierbaren, of geniet van een rustig moment van reflectie in de natuur, Herfstgloed vergezelt je op je reis en laat je de pracht van de herfst in elke druppel proeven. Dus hef je glas op, laat de Herfstgloed in je ziel stromen en koester de betovering van dit seizoen.

Stel je voor: een glas Herfstgloed, onze meesterlijke creatie die de rijke aroma’s van de herfst omarmt. In elke slok van deze betoverende mede ontvouwt zich een verhaal van geroosterde kastanjes en fruitige brandy, een symfonie van smaken die je zintuigen prikkelen en je meenemen op een warme reis door de seizoenen.

De geroosterde kastanjes brengen een diepe, aardse nuance naar voren, als een knisperende open haard op een koude herfstavond. Hun warme tonen omhelzen je gehemelte en roepen beelden op van gezellige bijeenkomsten rondom een vreugdevuur, waar verhalen worden gedeeld en vriendschappen worden gesmeed.

En dan is er de fruitige brandy, die een vleugje levendigheid en opwinding aan deze mede toevoegt. De brandy danst als een zacht briesje door de herfstbladeren, en haar fruitige noten wekken het gevoel van een verfrissende wandeling in een boomgaard vol rijpe vruchten.

Samen vormen deze ingrediënten de Herfstgloed, een mede die de warmte van de herfst omhelst en je uitnodigt om de magie van dit seizoen te omarmen. Of je nu bij het knapperende vuur zit, omringd door dierbaren, of geniet van een rustig moment van reflectie in de natuur, Herfstgloed vergezelt je op je reis en laat je de pracht van de herfst in elke druppel proeven. Dus hef je glas op, laat de Herfstgloed in je ziel stromen en koester de betovering van dit seizoen.

Alcohol

8%

Inhoud

0,75liter

Ingredienten

Gefermenteerde honing

Smaak

Geroosterde kastanjes en fruitige brandy

Sluiting

Schroefdop

Sulfiet

Geen sulfieten aanwezig

Producent

Metwabe

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herfstgloed” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten