Taranartos - Mede webshop

helltopia….

Beste lezers,

Zoals u reeds kon zien op de website, staan wij dit jaar dus op de EERSTE editie van Helltopia.

Opnieuw gaat dit evenement door aan het kasteel van ooidonk, dezelfde plaats waar je dus ook Elftopia kunt bezoeken. Maar, we houden het horror stijl. Natuurlijk, een evenement zonder Taranartos, dat is eigenlijk zo goed als onmogelijk. Wij hebben dan ook speciaal hiervoor gezorgd dat u ons opnieuw kunt bezoeken, met onze uiterst gekende sommelier: Kevain Vermeulen. Hij zal u opnieuw bijstaan met de selectie van mede, zowel van grimfrost, Apis, striewski en natuurlijk ook Metwabe!
Dus, laat allemaal uw elfenoortjes thuis en ga lekker huiveren met de zombies en vampieren rondom dit kasteel en kom u bloed lessen met onze nodige vikingblood, of andere lekkernijen waarbij wij u kunnen helpen.

Verder zullen we volgend seizoen een uitbreiding doen van onze APIS producten. Per slot van rekening is deze honingdrank onze beste keuze, naast die van Grimfrost! In een volgende blog vertellen wij jullie meer over het verhaal van Grimfrost/Mjodhamnen en hun ontstaan.

Daar we nog maar net twee nieuwe flessen online hebben gezet, zijnde dominikanski en kurpiowski in keramische flessen, vind ik het , kristof, toch wel eens fijn om jullie nog een recept te delen.

U hebt hiervoor een minimum aan ingredienten nodig.

De Sarmatian Verleider

  • 60 ml Kurpiowski Dwójniak mede
  • 30 ml vodka
  • 10 ml pompelmoes sap

Daarnaast hebben wij net een aanvraag voor een evenement te houthulst.

Mabyr, joris, zal verhalenverteller zijn omtrent samhuin, een oud keltisch feest! Speciaal hiervoor organiseert de gemeente Houthulst een avondje op 26 oktober, waarbij u , mits inschrijving, een gratis glas warme mede zal kunnen proeven! Onze Grzany poolse mede wordt hierbij uitgereikt, en is heerlijk opgewarmd. Misschien , mocht Helltopia niks voor u zijn, en u wilt een avondje cultuur proeven, kunt u zich daar begeven en tevens genieten van dit product!

Bedankt voor alle klanten reeds, en tot binnenkort!
Bij steen en ster groeten wij u,

Kristof Denaghel en Team Taranartos

Reageer:

Over Taranartos

Taranartos is de naam op het gebied van Mede, importeur en distributeur voor groot en klein handel. Gekend van evenementen levende geschiedenis, fantasy en comic cons. De eerste medespeciaalzaak in Belgie sedert 2013.

Meer berichten

Volg ons:

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.