Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

hakhoning natuur

Uitverkocht

4.49

Taranartos laat speciaal vanuit Nederland deze hakhoning maken. Er zijn verschillende leveranciers. Onze hakhoning is een aanvulling op het assortiment van mede en wij maken een beperkt aantal kilo’s klaar om te verkopen via de webshop. Hakhoning  is een heerlijke smaak van honing. De honing komt lekker tot zijn recht. Deze vogezenbrok , gekend vanuit de late middeleeuwen, is via Belgie in Nederland heel gekend geworden. Zo is hakhoning ongekend in Vlaanderen. Iets waar Taranartos zich graag aan toezegt om het bekender te maken. Er zijn verschillende smaken mogelijk voor hakhoning. Wil je meer weten, lees dan zeker deze blog.   Ingrediënten:
  • Honing
  • glucosestroop
Een potje hakhoning van Taranartos bevat 200 gram.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “hakhoning natuur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten