Gratis verzending vanaf 6 Flessen
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

framboosmede

Uitverkocht

14.96 incl. BTW

De framboosmede, een fles van 6% alcohol, met een inhoud van 0.75l waar je zo framblij van wordt! Een uitgave van Andreas, van de firma Metwabe. Framboosmede is een ware melomel, ook gekend als vruchtenmede, met pure honing gebrouwen en frambozensap. Een heerlijke combinate, hier kan niks verkeerd gaan. De dieprode scharlaken kleur nodigt echt uit om deze te drinken en de smaak is niet te evenaren. Het is zeker niet te zoet, integendeel, het leunt naar de drogere mede toe en de smaak van de frambozen komen echt ten volle tot zijn recht! Deze heerlijke fles is immens populair, en dankzij ons, Taranartos, kan je deze reeds op verschillende locaties in Gent en Kortrijk drinken. Zo wordt het geserveerd bij jeugdhuis de Asgaard, maar ook in de Crafty potions. Ook in Diest, meer bepaald het sociaal gaming café Nooi staat deze heerlijke mede op de kaart. Het gaat hier om pure producten, gebrouwen met zuivere honing.  Dat vindt Metwabe , alsook wij, heel belangrijk. ingredienten:
  • Gefermenteerde honing
  • Frambozensap
  Specificaties
  • Inhoud  0.75l
  • Alcohol 6%
  • Schroefdop
Bewaaradvies van Taranartos. 5 jaar ongeopend, tot 2 weken in koele donkere ruimte geopend.  
Blijf op de hoogte en krijg korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

3 maal per jaar geven we een korting tot 15% en elke maand kiezen we een mede van de maand waar je 10% korting op krijgt, wil jij op de  hoogte blijven schrijf je dan snel hieronder in. 

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten