Gratis verzending vanaf 85 EUR
Taranartos, De originele medeleverancier.
ook voor bedrijven

Dit is geen blog

Deze maand staat onze Scottisch Blood van @Metwabe in de mede van de maand.

Deze mede, gemaakt met vruchten van kersen, en een vleugje houtchips voor de whiskeysmaak is zeer gewild onder de kenners van mede en whiskey. Kijk zeker op onze site voor deze mooie fles en wees er vlug bij om ze te bestellen. Mocht de stock leeg zijn, kunt u ze nog steeds later verstuurd krijgen.

Ondertussen is ons seizoen wat aan het kalmeren zodat er ook terug meer tijd is om blogs te schrijven.

Quondam was onze eerste topper dit jaar. Ongelooflijk hoeveel mensen ons komen zoeken naar de betere mede, en hoeveel mensen wij kunnen doorsturen voor wie liever drogere medes heeft. Blacksmiths meadery is natuurlijk ook aan een mooie opmars bezig en wij zijn dan ook trots dat wij met  Gert een prachtige samenwerking kunnen opbouwen.

Naast Quondam, hadden we nog een topper! De quaye werelt, waar wij ook de speciale flessen hadden geleverd, was enorm… zot! Zelfs met 2 verkopers waren we nog met te weinig om iedereen vlot te kunnen bedienen. Ongelooflijk! Elk jaar is dit in stijgende lijn en dit is nu reeds 5 jaar zo! Volgend jaar vieren we 20jarige bestaan van dit speciaal evenement! Daarom zal ook Taranartos een speciale aanbieding hebben hiervoor!

Dit jaar is het het zesde jaar dat Taranartos bestaat en wat een reis is dit reeds geweest.

Wij brengen terug nieuw leven in MEAD and GREET. De uitwerking zit nog in de lift, maar kan vanaf juli geboekt worden. Weliswaar daar wij geen evenementen op de weekends hebben zullen wij dus vanaf heden een tasting kunnen organiseren met de eerste mede-sommeliers van Belgie, zijnde Kevain en ikzelf.

Na de quaye werelt hadden we afgelopen weekend NINOVE 1692! Een evenement ter ere van de Archeologische site die ginder was gevonden, met een volledig kampement, en tevens een grafheuvel die minstens 2000 voor Christus daar werd gebouwd. Ook hier hecht Taranartos veel waarde aan, daar wij toch de geschiedenis een stuk willen herbeleven.
We hebben in juni nog 1 evenement.

Historia Mundi te Genk gelegen deze keer op de Zwartegoudlaan .

Daar zal kevain u onze mede aanbieden die wij heerlijk vinden.

Deze selectie zal bestaan uit Metwabe mede, en tevens ook Apis mede.

Wij hopen jullie dan ook te kunnen begroeten,en te laten proeven van deze heerlijke selectie mede.

Velen vragen zich nu af waar het gerecht/recept blijft. In de tuin van de gekken wordt volop ge-experimenteerd met nieuwe soorten mede en cocktails. Dus nog even geduld hiervoor , maar weet dat er zeker nog meer lekkernijen worden gecreeerd en deze terug op onze site zullen te vinden zijn.

Van bij ster en steen groeten wij jullie,

Recent Posts

Recent Posts

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.

Krijg korting op je volgende bestelling

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, onze mead & greet. De evenementen waar we staan. Onze nieuwsbrief abonnees zijn als eerste op de hoogte van kortingen en al onze activiteiten