Taranartos - Mede webshop

Bij u binnen 1-3 dagen

met Bpost of PostNL

Veilig betalen

met Bancontact of iDeal

Bestel 6 flessen

en krijg gratis verzending

Baron boekweithoning mede

Uitverkocht

24.99

De  Baron boekweithoning mede heeft als hoofdbestanddeel boekweithoning. Dit is een eerste mede geweest van Joris, producent van Baron honey mead. Een fles bevat 70cl inhoud en komt met een heerlijke 14% graden alcohol. De boekweitmede heeft gerijpt op een sherryvat voor 15 maanden. Het is een heel karaktervolle mede met een subtiele notensmaak gecreerd door de honing.  Deze mede dient prima als digestief.  We raden aan om deze koel te drinken met ijsblokjes of een temperatuur van 15%.

Joris is er in geslaagd om met zijn mede een combinatie te maken tussen Poolse mede en zijn eigen brouwstijl. Daar hij geregeld in het land van de vloeibare honing vertoeft, zit hij ook aan de bron om die eeuwenoude kennis op te doen. Dat kan je merken in zijn signatuur en zijn creaties die de man brouwt. Hij durft zich ook te wagen aan nieuwe ideeën, waarin hij zelf buiten het traditionele durft te denken.

Joris Decoene, brouwer van deze boekweithoning mede , heeft een prachtige heerlijk frisse cocktail voorzien met deze mede. Het recept kan je vinden onder de specificaties.Ook wij van Taranartos hebben een recept gemaakt met deze mede, die je hier kan nalezen.

Ingredienten:

  • boekweithoning uit Polen
  • diverse honingsoorten uit Belgie
  • water en gist tot fermentatie

Specificaties:

  • 0.70l inhoud
  • 14.5% Alcoholgehalte

Bewaaradvies van Taranartos: 5 jaar ongeopend, 2 weken geopend.

 

Boekweit paradijs

2delen boekweitmede

1 deel whisky

scheutje Angostura bitters

aftoppen met ginger ale

ijsblokjes en verse rozemarijn om het geheel af te werken.

 

 

Uitverkocht

SKU bartar3 Soort: Tags , , ,
Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.