afsluiter seizoen!

Allemaal bedankt om nog eens jullie gezichten te mogen zien, en bij diegene die de kevain zijn gezicht mochten zien, voel ik medelijden…..

nee, ik ben blij dat velen van jullie het ook aangenaam vinden om zijn kennis van onze producten te mogen horen, ruiken en proeven.
Als ik zeg dat ons seizoen gedaan is, is dat ook weer niet helemaal waar. Per slot van rekening hebben wij nog een nieuw event in aantocht, HELLTOPIA.

Daar zal onze medesommelier kevain opnieuw aanwezig zijn, met een lading producten van ons gamma.

Ik kan jullie allemaal wel bedanken voor de fijnere gesprekken die we konden voeren, met of zonder mede, en voor het delen van jullie inzichten die mij ook konden verlichten en inzichten schenken. Zalig om na zoveel jaar, Ons seizoen is gedaan! Lang leve het seizoen.

eindelijk het eens wat rustiger aan te kunnen doen. Natuurlijk speelt de gezondheid hier een grote rol in, maar niettemin, bedankt!

Over mede: In september hebben wij terug een mede in de aanbieding, die wij heel graag aanbieden op onze website. Deze zou de klastorny zijn, maar de voorraad is echter echt wel beperkt.

Klastorny is pools voor pater. Deze mede is natuurgetrouw gebleven aan een abdij uit de jaren 1000 of 11de eeuw, en wordt gebrouwen door APIS.PL
Persoonlijk is de smaak hiervan een echte fijnproevers mede. Gerijpt in een eiken vat, met ingredienten uit de lijst van toen. (wat nog geheim is, en wel te verstaan waarom natuurlijk) Ze heeft een pittige geur en een prachtige afdronk.

Zeker een aanrader dus!

Wat staat er in het verschiet de komende maanden?

De bedoeling is om mead and greet volledig uit te werken naar een volwaardige tasting van een aantal door U gekozen medes. Onze sommelier brengt u de nodige uitleg, en wij schenken u de nodige hoeveelheid en een avondje plezier!

Daarnaast wil ik de website updaten, zodat alles mooi uniform is. Een passende uitleg bij de medes en wat u kan verwachten bij het proeven en degusteren van de oude godendrank.

Alles wat nodig zal zijn om een mooie nieuwsbrief te ontwikkelen wordt ook opgenomen in onze lijst met de to do taakjes. Wij willen meer en meer mensen bereiken met onze producten, zodat het niet tot een nichemarkt hoeft te blijven. In de nieuwsbrief willen wij ook bewustwording hanteren over welke impact het kan hebben op de natuur, en volledige transparante uitleg over Taranartos.

Alle tips van jullie, onze klanten en sympathisanten, zijn natuurlijk altijd welkom.

Bij ster en steen,

Kristof

Reageer:

Over Taranartos

Taranartos is de naam op het gebied van Mede, importeur en distributeur voor groot en klein handel. Gekend van evenementen levende geschiedenis, fantasy en comic cons. De eerste medespeciaalzaak in Belgie sedert 2013.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Meer berichten

Volg ons:

Wachtlijst Wij informeren je als het product terug op voorraad is. Laat hieronder je email achter.